Redactia.ro
Home » Știri » Liviu Dragnea, probleme grave de sănătate. Ce se întâmplă cu fostul politician

Liviu Dragnea, probleme grave de sănătate. Ce se întâmplă cu fostul politician

Liviu Dragnea s-a apucat de afaceri

Liviu Dragnea, probleme grave de sănătate. La scurt timp după ce a ieșit din închisoare, fostul președinte al PSD s-a despărțit de Irina Tănase, tânăra cu care avea o relație din 2013. Conform informațiilor, Liviu Dragnea ar avea probleme grave de sănătate în acest moment.

Liviu Dragnea, probleme grave de sănătate. Ce se întâmplă cu fostul politician

Liviu Dragnea a fost eliberat din închisoare în luna iulie a anului trecut, după ce a petrecut doi ani și două luni în Penitenciarul Rahova. Acesta se gândea ca va avea o viață liniștită alături de iubita sa, Irina Tănase. Ei bine, se pare că iubirea dintre cei doi s-a sfârșit înainte de sărbătorile de iarnă, iar Dragnea și-a făcut bagajele și și-a părăsit partenera. Se pare că acest lucru și-a pus amprenta asupra stării sale de sănătate. La câteva luni de la despărțirea de Irina, Liviu Dragnea se confruntă cu probleme grave de sănătate. Conform impact.ro., fostul politician s-ar afla țintuit la pat, având probleme mari de sănătate. Dragnea respectă un tratament cu antibiotice și are nevoie de o perioadă de refacere.

”Nu știm exact de la ce a început totul. Am avut săptămâna trecută o serie de întâlniri cu colegi din diverse regiuni. Altfel spus, a fost o perioadă foarte plină în care Liviu Dragnea a fost alături de noi. Însă cândva, pe parcurs, a răcit foarte tare. Medicul spune că are o aprindere la plămâni. De fapt, la un singur plămân, dar nu știu exact să vă spun diagnosticul, fiindcă nu mă pricep la treburile acestea medicale”, a declarat Codrin Ștefănescu, pentru sursa citată.

Colegii săi au crezut că fostul politician s-a infectat cu noul coronavirus, dar se pare că problemele sunt mult mai grave. ”Astea au fost și primele noastre temeri. E mai bine să nu ai de-a face cu ăsta, nici măcar când pare că este pe final. Mai ales că mulți dintre cei care-l înconjoară s-au infectat cu COVID. După analize și teste am răsuflat ușurați. Însă nici cu aprinderea la plămâni nu te joci!”. Din cauza stării sale de sănătate precare, Dragnea a anulat toate întâlnirile la care urma să ia parte. Codrin Ștefănescu susține că Dragnea își va reveni.

Liviu Dragnea s-a despărțit de Irina Tănase

Irina Tănase și Liviu Dragnea s-au despărțit în urmă cu câteva luni. Presa a relatat că blondina l-ar fi înșelat pe politician cu fostul iubit, iar Dragnea a decis să se despartă. Ulterior, Irina i-a transmis un mesaj iubitului ei prin intermediul presei sa se intoarca la ea.

”Despărțirea de Liviu este cel mai dureros moment pe care l-am trăit până acum. Ne leagă o poveste de 8 ani, în care i-am fost fidelă, l-am sprijinit necondiționat și n-au existat fapte de care să mă rușinez. La vârsta mea, 29 de ani, n-am puterea să lupt singură împotriva unor neadevăruri. Am sentimentul amar că nu mă pot apăra, atâta vreme cât Liviu nu este dispus să mă asculte. Despărțirea dintre noi a fost bruscă. Mi-a trimis, într-o noapte, un SMS care conținea conversațiile pe care le-ați publicat și ulterior nu l-am mai putut contacta.Pesemne că m-a blocat. Mă doare că n-a avut încredere în mine și a hotărât să încheiem această poveste fără să-i pot dovedi că se înșală. Îl înțeleg însă. Este o persoană rănită, care a abandonat considerațiile raționale. Fiecare dintre noi poate trece printr-un asemenea moment. Când ne construim în minte anumite scenarii, când le alimentăm, ne e dificil să mai facem apel la logică.. Sufăr și bănuiesc faptul că și el este rănit. Nu poți să fii legat de o altă persoană vreme de 8 ani și să nu mai existe nici urmă de atașament”, a declarat Irina Tănase pentru CANCAN.RO.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: