Redactia.ro
Home » Monden » Liviu Dragnea, reacție incredibilă după ce s-a aflat că i-a făcut avansuri celei mai bune prietene a Irinei Tănase

Liviu Dragnea, reacție incredibilă după ce s-a aflat că i-a făcut avansuri celei mai bune prietene a Irinei Tănase

liviu dragnea

Fostul lider PSD, Liviu Dragnea, ar fi pus ochii pe amica fostei sale iubite, Irina tănase, căreia i-a trimis foarte multe mesaje deocheate. Cel puțin așa reiese din conversația celor doi de pe WhatsApp.

Liviu Dragnea i-a făcut avansuri amicei iubitei sale

Aflat în Serbia, la masă cu președintele Serbiei și cu premierul Macedoniei, Liviu Dragnea i-a făcut avansuri lui Suzi, prietena Irinei Tănase, fosta lui parteneră. Discuțiile dintre cei doi sunt absolut incredibile.

Schimbul de mesaje a fost făcut public de jurnaliștii Cancan, care ar fi scos la iveală „talentul de combinator” al lui Dragnea. Ce-i drept, acest lucru l-ar cam fi deranjat pe fostul lider PSD, dar a avut o reacție spumoasă pe rețelele de socializare.

Fostul lider PSD, convins că cineva dorește să-i strice imaginea

Liviu Dragnea a transmis un mesaj în care vorbeşte despre o „campanie” menită să îi „şifoneze” imaginea. De asemenea, politicianul are şi câteva nume, care, după părerea sa ar fi putut să plătească aceste articole spumoase.

„Această demenţă care deja arată a disperare, continuă acum cu protagonişti şi subiecte noi….Cel mai nou subiect vorbeşte despre o presupusă discuţie a mea cu o altă domnişoară. În această postare nu mă adresez OSPĂTARILOR de la CANCAN. (Într-o postare trecută am explicat faptul că ei sunt doar nişte ospătari, care livrează o comandă pentru care s-a plătit.)

Mă adresez celor care au comandat.

Aşa cum este bine cunoscut de către toată lumea sunt un bărbat liber, fără obligaţii, care poate vorbi cu orice femeie şi nu înţeleg care sunt motivele pentru care se finanţează această campanie. Deranjează că îmi plac femeile şi nu bărbaţii? Este cineva care suferă de gelozie? Îi este cuiva teamă de mine? Ce zici Pahonţule? Care o fi motivul? Crezi tu şi şefii tăi că aşa reuşiţi să acoperiţi jaful din ţară? Că oamenii o să uite preţurile care îi îngroapă? Crezi că telenovela asta o să le ţină de cald oamenilor la iarnă şi o să le pună pâine pe masă?

Vă înşelaţi. România are probleme mult mai mari decât presupusele mele conversaţii cu femei. În loc să ticluiţi poveşti amoroase mai bine salvaţi ţara, dacă sunteţi în stare!”, a scris Liviu Dragnea pe pagina sa de Facebook.

Dragnea, pasiune pentru femei tinere

Nu mai este un secret că Liviu Dragnea are o pasiune pentru fetele tinere. De data aceasta, politicianul a pus ochii pe Suzi, prietena fostei lui iubite, Irina.

Suzi este cea mai bună prietenă a Irinei, fosta lui Dragnea. Ea încearcă să-i atragă atenția politicianului de mai bine de un an. Aceasta l-a consolat pe fostul șef PSD și când iubita sa avea un amant din Galați, scrie evz.ro.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: