Redactia.ro
Home » Știri » Liviu Dragnea, salvat de medici? Fostul lider PSD ar fi suferit un accident vascular

Liviu Dragnea, salvat de medici? Fostul lider PSD ar fi suferit un accident vascular

Liviu Dragnea, probleme grave de sănătate.

Liviu Dragnea a ajuns de urgenţă la spital, iar medicii i-au salvat, practic, viaţa. Fostul lider PSD ar fi suferit un accident vascular.

Se pare că Dragnea s-a simţit rău, a fost chemata ambulanta, și a fost transportat la un spital din București pentru ingrijiri imediate.

Ce s-a întâmplat la spital?

Potrivit surselor medicale citate de postul Realitatea Plus, Liviu Dragnea a ajuns la spital în pragul unui atac vascular cerebral. Doctorii au reuşit să-l stabilizeze pe pacient, dar, în general, starea omului politic rămâne una gravă.

Fostul preşedinte al social-democraţilor a fost măcinat de probleme medicale, de-a lungul vieţii. De exemplu,  Dragnea a povestit că, în copilărie, a avut hepatită. A fost internat 21 de zile în spital din această pricină. Mama sa i-a fost alături permanent și tot ea a reușit să-l pună pe picioare. Experiența de atunci, însă, l-a afectat puternic și îi este și acum vie în memorie.

„Am fost foarte trist în vara în care ne-am mutat la Peretu dintr-un motiv foarte simplu. Chiar atunci m-am îmbolnăvit de hepatită.

Vestea bună era că a fost o hepatită ușoară. Am stat 21 de zile în spital la Roșiori, dar am ieșit vindecat. Dar totuși ca să stai, ca și copil, 3 săptămâni în spital, m-a afectat”, a spus Liviu Dragnea.

Dragnea, probleme şi cu plămânii?

În 2022, au existat suspiciuni cum că Dragnea ar fi răcit foarte tare. Diagnosticul doctorilor: o aprindere la plămâni.

„Am fost o familie unită. Mama ne iubea foarte mult și tata, bineînțeles. Mama tot timpul a avut grijă tot timpul să nu gătească greu, să nu gătească cu prăjeli, să nu facă rântaș, adică să nu pună făină în sosuri, că se digeră greu”, a povestit Dragnea.

ICCJ i-a dat o veste proastă

Altfel, Liviu Dragnea se judecă în continuare cu procurorii. Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a anunţat că a fost respinsă, ca inadmisibilă, contestaţia în anulare formulată de Liviu Dragnea, împotriva deciziei penale nr. 142 din data de 27 mai 2019 pronunţată de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Completul de 5 Judecători, în dosarul nr. 2401/1/2018.

Instanţa a decis ca Dragnea să achite suma de 200 de lei reprezentând cheltuieli judiciare. Decizia magistraţilor este definitivă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: