Redactia.ro
Home » Știri » Liviu Dragnea, salvat de medici? Fostul lider PSD ar fi suferit un accident vascular

Liviu Dragnea, salvat de medici? Fostul lider PSD ar fi suferit un accident vascular

Liviu Dragnea s-a apucat de afaceri

Liviu Dragnea a ajuns de urgenţă la spital, iar medicii i-au salvat, practic, viaţa. Fostul lider PSD ar fi suferit un accident vascular.

Se pare că Dragnea s-a simţit rău, a fost chemata ambulanta, și a fost transportat la un spital din București pentru ingrijiri imediate.

Ce s-a întâmplat la spital?

Potrivit surselor medicale citate de postul Realitatea Plus, Liviu Dragnea a ajuns la spital în pragul unui atac vascular cerebral. Doctorii au reuşit să-l stabilizeze pe pacient, dar, în general, starea omului politic rămâne una gravă.

Fostul preşedinte al social-democraţilor a fost măcinat de probleme medicale, de-a lungul vieţii. De exemplu,  Dragnea a povestit că, în copilărie, a avut hepatită. A fost internat 21 de zile în spital din această pricină. Mama sa i-a fost alături permanent și tot ea a reușit să-l pună pe picioare. Experiența de atunci, însă, l-a afectat puternic și îi este și acum vie în memorie.

„Am fost foarte trist în vara în care ne-am mutat la Peretu dintr-un motiv foarte simplu. Chiar atunci m-am îmbolnăvit de hepatită.

Vestea bună era că a fost o hepatită ușoară. Am stat 21 de zile în spital la Roșiori, dar am ieșit vindecat. Dar totuși ca să stai, ca și copil, 3 săptămâni în spital, m-a afectat”, a spus Liviu Dragnea.

Dragnea, probleme şi cu plămânii?

În 2022, au existat suspiciuni cum că Dragnea ar fi răcit foarte tare. Diagnosticul doctorilor: o aprindere la plămâni.

„Am fost o familie unită. Mama ne iubea foarte mult și tata, bineînțeles. Mama tot timpul a avut grijă tot timpul să nu gătească greu, să nu gătească cu prăjeli, să nu facă rântaș, adică să nu pună făină în sosuri, că se digeră greu”, a povestit Dragnea.

ICCJ i-a dat o veste proastă

Altfel, Liviu Dragnea se judecă în continuare cu procurorii. Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a anunţat că a fost respinsă, ca inadmisibilă, contestaţia în anulare formulată de Liviu Dragnea, împotriva deciziei penale nr. 142 din data de 27 mai 2019 pronunţată de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Completul de 5 Judecători, în dosarul nr. 2401/1/2018.

Instanţa a decis ca Dragnea să achite suma de 200 de lei reprezentând cheltuieli judiciare. Decizia magistraţilor este definitivă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: