Redactia.ro
Home » Monden » Liviu Guță divorțează pentru a doua oară! Care este motivul despărțirii

Liviu Guță divorțează pentru a doua oară! Care este motivul despărțirii

GALERIE FOTO (2) Liviu Guță divorțează pentru a doua oară! Care este motivul despărțirii

Liviu Guță nu are deloc noroc în dragoste! Celebrul cântăreț a ales să divorțeze de Roxana la nici doi ani de căsnicie, iar din declarațiile acestuia, se pare că femeia nu-i dădea voie să-și vadă copiii din prima căsnicie. 

Liviu Guță divorțează pentru a doua oară! Care este motivul despărțirii

Liviu Guță este unul dintre cei mai cunoscuți interpreți de manele din România, având o mulțime fani. Cu toate că la cântat stă foarte bine, multe dintre melodiile lui fiind hit-uri, se pare că la capitolul dragostea nu prea le are. De curând, a încheiat a doua căsnicie după nici doi ani de la nuntă.

Căsătorit de doar un an și trei luni cu Roxana, Liviu Guță a făcut marele anunț. Artistul a decis să divorțeze. Din declarațiile celor doi reies mai multe motive care au dus la acest eveniment. Principalele motive pentru care Liviu Guță a ales calea divorțului sunt copii din prima căsnicie.

Potrivit artistului, se pare că fosta sa soție, Roxana, femeia pe care el o considera cea mai specială, nu-i dădea voie să-și vadă copiii din prima căsnicie, iar acest lucru l-a înfuriat pe Liviu Guță, declarând în nenumărate rânduri că cei doi copii sunt iubirile lui.

Liviu Guță divorțează pentru a doua oară! Care este motivul despărțirii

Liviu Guță are o relație specială cu cei doi copii

Liviu Guță are doi copii din prima sa căsătorie cu Iuliana. Cei doi au avut o căsnicie de 13 ani din care a rezultat un băiat de 11 ani și o fetiță de 6 ani. Din păcate, relația acestora a luat sfârșit în urmă cu aproximativ 2 ani. La scurt timp după divorț, artistul și-a găsit alinarea în brațele Roxanei, actuala soție.

Deși în urmă cu un an mărturisea că și-a găsit alinarea în brațele Roxanei, Liviu Guță nu mai are aceeași părere și acum. Cei doi au decis să meargă pe drumuri separate. Roxana a declarat că divorțul a fost o alegere comună, însă ea voia să divorțeze în liniște la un notar, iar apoi să facă o postare pe rețelele de socializare în care să anunțe. Din spusele acesteia, artistul, Liviu Guță nu ar fi fost de acord, astfel a dezvăluit totul la TV. Artistul a declarat într-o emisiune Tv că divorțează deoarece el nu poate sta fără să își vadă copiii.

”Am greșit amândoi! El se contrazice cu multe chestii! Să vii acum să spui că nu te-am lăsat să-ți vezi copiii.Am fost la psiholog din cauza lui. El a refuzat să vină cu mine. Eu am crezut că greșesc. El nu știe să iubească. Nu mai e rost de împăcare între noi”, a declarat Roxana în cadrul unei emisiuni Tv.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: