Redactia.ro
Home » Monden » Reacția Roxanei, soția lui Liviu Guță, după ce artistul a anunțat divorțul: „Problema e la el, nu recunoaște”

Reacția Roxanei, soția lui Liviu Guță, după ce artistul a anunțat divorțul: „Problema e la el, nu recunoaște”

GALERIE FOTO (4) Reacția Roxanei, soția lui Liviu Guță, după ce artistul a anunțat divorțul

Reacția Roxanei, soția lui Liviu Guță, după ce artistul a anunțat divorțul. În urmă cu o zi, manelistul și-a surprins fanii după ce a anunțat în cadrul unei emisiuni tv că divorțează de Roxana, la un an și trei luni de la cununie. După ce și-a spus partea sa de adevăr, Roxana a decis să reacționeze și ea. Ce spune aceasta despre despărțirea de Liviu Guță?

Reacția Roxanei, soția lui Liviu Guță, după ce artistul a anunțat divorțul: „Problema e la el, nu recunoaște”

Reacția Roxanei, soția lui Liviu Guță, după ce artistul a anunțat divorțul. A divorțat de prima soție cu care are doi copii și l-a scurt timp s-a căsătorit cu Roxana, o tânără pe care a cunoscut-o în mediul online. Deși totul părea să fie numai lapte și miere, se pare că situația era diferită. Liviu Guță a anunțat, în direct, că divorțează de Roxana, la un an și trei luni de la cununie. Astfel, divorțul dintre cei doi s-a transformat într-un scandal de zile mari. După ce artistul a spus că soția sa era geloasă pe copii săi și că din cauza a fost pe punctul de a renunța la muzică, Roxana a cerut drept la replică. Liviu Guță a precizat că s-a căsătorit prea devreme și nu a avut ocazia să se cunoască prea bine cu ea.

În cadrul emisiunii lui Teo, Roxana a spus că soțul ei minte în exces. Soția lui Liviu Guță a declarat că acesta se contrazice în declarații, iar divorțul lor nu ar fi trebuit să fie discutat public. Așadar, bruneta a mărturisit că artistul a fost violent verbal cu ea de nenumărate ori și caută deseori ceartă. Totodată, se pare că manelistul ar fi fost gelos și se certa cu soția sa când aceasta întârzia de la cumpărături. „Mie mi se pare că subiectul nu trebuia să ajungă la TV. Nu așa se spală rufele. Nu aș putea să-l denigrez pentru că așa a fost cu bune, cu rele, a fost soțul meu, înca e soțul meu și nu aș vrea să se ajungă la alte discuții care nu-și au rostul. Am greșit amândoi, dar el nu recunoaște. Vreau să fac niște precizări. El se contrazice cu multe chestii”, a spus Roxana.

Soția lui Liviu Guță, despre copiii artistului

Referitor la faptul că s-ar fi purtat urât cu cei doi copii ai artistului, Roxana a infirmat toate acuzațiile aduse de soțul său. „În legătură cu copiii nu i-am interzis. Un bărbat care îsi iubește copiii, un tată nu ține cont de nimic, nici de femeia de lângă el. Nu puteam să-i spun să nu mai vorbească cu ei sau cum se specula că el le cumpăra copiilor și pe mine mă deranja. Eu nu sunt omul care să facă așa ceva, cum zice el. Urât? Nu am vorbit urât la adresa copiilor lui. Știți când am vorbit? Nu am putut să zic urât. Noi am vrut să facem un copil . Probabil s-a simțit lezat”, a mai spus sotia artistului.

Roxana a mai spus că a fost la psiholog, cerându-i și artistului să o însoțească, dar Liviu a refuzat.  „O singură dată ne-am certat a plecat la mama lui la Brașov o săptămână. S-a întors, am avut niște discuții, eu am mers la psiholog, trebuia și el să vina cu mine dar a refuza. Am fost la psiholog din cauza relației. Am crezut că probabil undeva greșesc, fac anumite chestii fără voia mea. Nu am mai fost căsătorită și am vrut să vorbesc cu un specialist..(…) Probleme e la el, nu recunoaste”, a mai spus aceasta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: