Redactia.ro
Home » Monden » Liviu Olteanu din casa Mireasa, prima apariție după ce a divorțat de Maria. A fost sau nu violent cu soția sa

Liviu Olteanu din casa Mireasa, prima apariție după ce a divorțat de Maria. A fost sau nu violent cu soția sa

GALERIE FOTO (5) Liviu Olteanu din casa Mireasa, prima apariție după ce a divorțat de Maria

Liviu Olteanu din casa Mireasa, prima apariție după ce a divorțat de Maria. Cei doi  au câștigat sezonul 3 al emisiunii Mireasa și s-au căsătorit în finala reality show-ului. Cu toate astea, căsnicia lor a durat doar câteva luni, iar acum au anunțat că divorțează. Maria l-a acuzat pe Liviu că ar fi avut un comportament agresiv față de ea. Cum se apără fostul concurent de la Mireasa?

Liviu Olteanu din casa Mireasa, prima apariție după ce a divorțat de Maria. A fost sau nu violent cu soția sa

Liviu și Maria s-au cunoscut în casa Mireasa, iar după patru luni, cei doi au decis să se căsătorească în emisiune. Mai mult, cei doi îndrăgostiți au câștigat și premiul cel mare al reality show-ului. Spre surprinderea telespectatorilor, Maria și Liviu au decis să divorțeze, dar nu în termeni amiabili. Blondina a spus că soțul ei s-a schimbat radical de când a părăsit casa Mireasa.

Invitat în emisiunea Acces Direct, Liviu Olteanu a reacționat la acuzațiile Mariei Roman, mărturisind că nu este nimic adevărat. Fostul concurent a dat de înțeles că soția sa este foarte geloasă. Mai mult, Liviu susține că Maria nu i-a înțeles niciodată meseria și au început să se certe des, motiv pentru care au decis să meargă mai departe pe drumuri separate.”Din nimicuri ieșeau mari lucruri, dintr-o scânteie. Cine a văzut emisiunea știe că noi nu eram locul I mereu și nu ne așteptam să câștigăm. Eu am vorbit cu Maria de afară, i-am spus că nu cred că o să câștigăm, am zis hai să încercăm. Eu m-am îndrăgostit de ea acolo”, a povestit Liviu.

Maria a declarat că Liviu s-ar fi căsătorit cu ea pentru a câștiga premiul cel mare, dar Liviu a negat acest lucru. Cu toate astea, fostul concurent a confirmat că mama sa nu a fost de acord cu relația lui cu Maria, dar că aceasta nu a avut ceva personal cu ea.

 

Maria îl acuză pe Liviu că a agresat-o fizic

Pe lângă toate aceste acuzații, fosta concurentă din casa Mireasa a declarat că soțul ei ar fi agresat-o fizic și ar fi jignit-o în repetate rânduri. Mai mult, Liviu i-ar fi spus Mariei să părăsească casa, imediat după ce au obținut premiul. ”Mă amenința cu bătaia de multe ori, era ca și în casa Mireasa când ne certam, mă brusca, afară era un pic mai grav, m-a bruscat mai tare, mi-a zis că mă calcă în picioare, nu îmi mai răspundea la telefon”, a povestit Maria.

Blondina a spus că relația dintre ea și soțul ei devenise tot mai toxică, motiv pentru care a decis să divorțeze. „M-a jignit și când eram în casa Mireasa, însă am trecut cu vederea pentru că am zis că de vină e tensiunea camerelor, dar afară s-a agravat totul. El, în casă, m-a făcut să cred că luptă pentru relația noastră, a insistat foarte mult pe faptul că își dorește un copil, pentru că și eu îmi doresc foarte mult acest lucru.Iar afară a reacționat total opus și a spus că nu mai vrea nimic cu mine, de fapt”, a spus Maria Roman.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: