Redactia.ro
Home » Monden » Maria și Liviu, câștigătorii sezonului 3 „Mireasa” au divorțat. Cei doi s-au despărțit cu scandal și înjurături

Maria și Liviu, câștigătorii sezonului 3 „Mireasa” au divorțat. Cei doi s-au despărțit cu scandal și înjurături

GALERIE FOTO (4) Maria și Liviu, câștigătorii sezonului 3 Mireasa au divorțat.

Maria și Liviu, câștigătorii sezonului 3 Mireasa au divorțat. Anul trecut, cei doi le demonstrau telespectatorilor că merită să câștige marele premiu al emisiunii Mireasa, sezonul 3. Maria și Liviu Olteanu au plecat acasă căsătoriți și cu banii de 40.000 de euro. Ei bine, la doar cinci luni de la căsătorie, foștii concurenți s-au despărțit cu mare scandal.

Maria și Liviu, câștigătorii sezonului 3 „Mireasa” au divorțat. Cei doi s-au despărțit cu scandal și înjurături

Câștigătorii sezonului 3, Mireasa, Liviu și Maria s-au căsătorit și au plecat acasă cu marele premiu. Cei doi păreau foarte îndrăgostiți, iar telespectatorii au crezut în dragostea lor. Cei doi au fost desemnați în august 2021 câștigătorii celui de-al treilea sezon al reality show-ului. Liviu și Maria au plecat acasă cu marele premiu de 40.000 de euro, bani pe care i-a împărțit. Cu toate astea, căsnicia lor a ajuns la final mai devreme decât se aștepta lumea. Fericirea celor doi a ținut doar câteva luni, după care mariajul s-a transformat într-un adevărat coșmar.

Maria a fost invitată în emisiunea lui Dan Capatos unde a declarat că este din nou singură. Mireasa sezonului 3 l-a acuzat pe Liviu că ar fi participat la show pentru bani. „Am fost în vacanță în august și a început să scârțâie, noi ne certeam des și în casă. Aceeași placă stricată, adică era o luptă de a demonstra care e mai important, dar nu din partea mea, ci din partea lui. Mi se pare că avea mereu frustrări și voia să demonstreze, dar nu lucruri ok.Am mers mai departe pentru că mereu venea cu o împăcare într-un mod frumos, iar pentru că l-am iubit din tot sufletul, nu știu dacă a fost și din partea lui, nu a fost iubirea reală de care el vorbea”, a declarat Maria, la „Xtra Night Show”.

Maria, declarații șocante despre mariajul cu Liviu

Maria a declarat că se certa des cu fostul soț, iar scandalurile erau foarte serioase. Mai mult, fosta concurentă a mărturisit că a stat de multe ori la ușă, pentru că Liviu nu i-a dat cheia de la apartament. „Ne certam des, am început să ne jignim reciproc, ne înjuram între noi, el stătea mult pe telefon. Eu orice făceam eram vinovată, orice făceam nu eram bine, dacă ajungi să-i spui unei persoane te iubesc, dar în același timp că ești urâtă, el voia să-mi zică că nu sunt bună de nimic, să mă manipuleze, să mă țină sub papuc!„Ne certam des, am început să ne jignim reciproc, ne înjuram între noi, el stătea mult pe telefon. Eu orice făceam eram vinovată, orice făceam nu eram bine, dacă ajungi să-i spui unei persoane te iubesc, dar în același timp că ești urâtă, el voia să-mi zică că nu sunt bună de nimic, să mă manipuleze, să mă țină sub papuc!”, a mai spus fosta concurenta.

Maria a recunoscut că Liviu a manipulat-o de foarte multe ori. Blondina a mărturisit că nu va mai participa la un asemenea show, pentru că a suferit foarte mult. „A fost o poveste tumultoasă. La orice zicea: vedem! Le întorcea mereu frumos! Era o chestie destul de gravă de manipulare. Toată lumea a zis că Liviu a făcut-o pentru bani. Banii ne-au intrat juma-juma! 20 000 de euro de fiecare. Nu m-aș mai duce la așa show, nici nu am știut unde mă duc”, a mai spus aceasta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: