Redactia.ro
Home » Monden » Liviu Teodorescu și iubirea vieții lui se căsătoresc religios astăzi!

Liviu Teodorescu și iubirea vieții lui se căsătoresc religios astăzi!

Liviu Teodorescu și Iulia se căsătoresc religios astăzi! Cei doi amorezi sunt pregătiți să spună „DA” și în fața Lui Dumnezeu. Fericitul eveniment va avea loc în Capitală.

Liviu Teodorescu și Iulia au parte astăzi de cel mai important eveniment

Astăzi este ziua cea mare pentru Liviu Teodorescu și Iulia. Cei doi au parte de cununia religioasă în câteva ore. Cuplul trăiește o frumoasă poveste de iubire încă din vremea liceului, iar acum aceștia își doresc să o oficializeze și în fața Lui Dumnezeu. „Gata, de acum încolo nu mai e nimic “al meu”, ci va fi “al nostru”. Dar măcar te-am trecut pe numele meu. Cum am mai zis, Te Iubesc. Din liceu, pentru totdeauna Iulia-Demetra Iacob.„, a fost anunșul făcut de Liviu Teodorescu pe rețelele sociale.

Pe ginerele Liviu îl știe toată lumea, dar iată cum arată socrul mare

Pe artistul Liviu Teodorescu îl cunoaște toată țara, dar nu mulți știu că are un tată pe care lumea îl confundă, crezând că este fratele artistului. Imaginile vorbesc de la sine! Tatăl lui Liviu Teodorescu are 53 de ani și arată ca la 30! Mulți care au văzut pozele cu el au crezut pentru o secundă că acesta era fratele cântărețului. Se pare că Liviu Teodorescu a avut de la cine să moștenească înclinația spre artă, deoarece tatăl său a absolvit studiile Universității Spiru Haret, Bucureşti, Facultatea de Teatru, Specializarea: Actorie, la clasa profesor Constantin Codrescu și activează ca actor la Teatrul Nottara din Bucureți.

De asemenea a jucat și în mai multe filme printre care „Ultimul corupt din România, regia: Sergiu Nicolaescu, 2012”, „Legiunea străină, regia: Mircea Daneliuc, 2008”, „Amatorul, scurtmetraj, regia: Marian Crișan, 2006”, „Trei frați de belea, regia: Theodor Halacu-Nicon, 2006”. Pe deasupra, acesta a avut și roluri episodice în câteva seriale printre care “Pariu cu viaţa”, „Trăsniţii”, “Vine poliţia” sau “La Urgenţă”.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: