Redactia.ro
Home » Știri » Liviu Vârciu „a luat foc” după ce a primit factura de la gaze. Ce sumă trebuie să plătească și ce reacție a avut

Liviu Vârciu „a luat foc” după ce a primit factura de la gaze. Ce sumă trebuie să plătească și ce reacție a avut

GALERIE FOTO (2) Liviu Vârciu a făcut ditamai scandalul după ce a primit factura de la gaze

Liviu Vârciu a făcut ditamai scandalul după ce a văzut cât trebuie să plătească la gaze. Iată ce sumă trebuie să achite și cum a decis să acționeze.

Liviu Vârciu a făcut ditamai scandalul după ce a primit factura de la gaze. Ce sumă trebuie să plătească și ce reacție a avut

Factura de la gaze l-a revoltat pe Liviu Vârciu. Valoarea ei: 5.500 de lei.

„Mi-am pus panouri fotovoltaice pe casă, o să vedeți la final cât îmi venea curentul și cât îmi vine acum, mi-au venit gazele 55 de milioane…”, a spus Liviu Vârciu, pe Instagram.

Vârciu a pus mâna pe telefon, dar dialogul cu angajații companiei de gaze n-a fost unul prea pașnic. La un moment dat, prezentatorului TV i-a venit și o idee: să plătească în rate valoarea facturii.

„Am sunat la compania de gaz, de unde iau eu gaz, m-am certat cu toate persoanele de acolo, mi-au zis că asta este situația și că trebuie să plătesc. I-am rugat să îmi eșaloneze banii pe 3 luni, adică să îmi facă o rată de vreo 17 milioane pe lună (n.r.: 1.700 RON), au zis că „da” și acum două zile am primit preaviz că îmi taie gazul dacă nu plătesc toată suma. Adică… foarte de treabă oamenii!”, a mărturisit acesta, la Antena Stars.

„Este cea mai mare factură pe care am primit-o până acum! Este o recalculare, mie recalculările îmi veneau în jur de, să zic, 20 de milioane (n.r.: 2.000 RON), în situația în care eu opresc gazul. Eu opresc gazul din luna martie, hai să zic aprilie, până în octombrie. Și anul acesta mi-au venit gazele pe 3 luni, am plătit 10 milioane (n.r.: 1.000 RON), adică în fiecare lună am plătit 10 milioane și când au făcut recalcularea, au zis ei că am cheltuit 86 de milioane (n.r.: 8.600 RON). Și din 86 de milioane, au mai venit și gazele 55 de milioane”, a continuat el.

Liviu Vârciu locuiește alături de familia lui în casa visată, care e destul de spațioasă, pentru că în interiorul ei acesta și-a amenajat chiar și un mic cinema.

„Recalcularea mea a venit 55 de milioane! Zici că stau cu chirie, zici că stau în Casa Poporului sau ceva de genul ăsta! M-au deranjat un pic, eu nu știu ce fac oamenii care stau la bloc. Adică dacă s-au dublat și ei au salariul minim pe economie, ce fac? Adică oamenii sunt inconștienți!”, a mai precizat prezentatorul TV.

Liviu Vârciu a făcut ditamai scandalul după ce a primit factura de la gaze
Foto: capturi Instagram / Liviu Vârciu

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: