Redactia.ro
Home » Monden » Liviu Vârciu a scăpat de fața umflată cu un remediu naturist. Artistul a dezvăluit tuturor trucul

Liviu Vârciu a scăpat de fața umflată cu un remediu naturist. Artistul a dezvăluit tuturor trucul

GALERIE FOTO (2) liviu varciu

Liviu Vârciu se află în vacanță în Maldive, însă escapada exotică a artistului nu pare să fie lispită de peripeții. Artistul s-a trezit cu fața umflată și a reușit să scape de dificultăți doar după ce a apelat la un remediu băbesc, așa cum se spune în limbaj informal.

Liviu Vârciu s-a umflat la față din cauza aerului condiționat

Liviu Vârciu se află în vacanță departe de România cu iubita sa. Din nefericire, artistul a adormit cu aerul condiționat pornit,  iar a doua zi s-a trezit cu fața umflată.

liviu varciu
Liviu Vârciu s-a umflat la față din cauza aerului condiționat

„Dacă erați îngrijorați, să fiți, că nu m-am desumflat prea mult… Și am impresia că acum încep să mă umflu și mai tare. Cică suntem în Maldive, umflat la ochi… Nu o să pot să fac nicio poză. Ori m-a bătut doamna (n.r. Anda Călin), eu am simțit ceva aseară. Începe să se și înnegrească (…).

M-am trezit frumos, gata mă, nu mai e așa rău. E mai rău! Cineva mă bate, clar! Mă duc la cabinetul medical (…). Eu am văzut mulți chinezi pe aicea și poate ne transformăm toți. Mai am un pic și aia e.”, a povestit Liviu fanilor din mediul online.

Cum a reușit Liviu Vârciu să scape de fața umflată

Speriat, solistul a apelat la ajutorul medicilor și a urmat tratamentul cu strictețe, însă fără rezultat. Din fericire, umflătura a dispărut după ce a recurs la un remediu băbesc: iaurtul.

„După o oră și jumătate cu iaurt, mă, cu iaurt! Mi-au dat picături și m-am umflat și mai tare. Uite, cu iaurt… A făcut minuni iaurtul.”, a spus Liviu, vizibil încântat de faptul că fața pare să îi revină la normal după câteva zile de chin.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini