Redactia.ro
Home » Monden » Liviu Vârciu are probleme de sănătate! Prezentatorul a avut nevoie de intervenția medicilor

Liviu Vârciu are probleme de sănătate! Prezentatorul a avut nevoie de intervenția medicilor

GALERIE FOTO (5) Liviu Vârciu are probleme de sănătate! Prezentatorul a avut nevoie de intervenția medicilor

Liviu Vârciu are probleme de sănătate! Prezentatorul TV a postat pe rețelele de socializare un videoclip în care medicii interveneau asupra stării lui de sănătate.  

Liviu Vârciu are probleme de sănătate! Prezentatorul a avut nevoie de intervenția medicilor

Liviu Vârciu are probleme de sănătate! Prezentatorul TV a postat pe rețelele de socializare un videoclip în care medicii interveneau asupra stării lui de sănătate. Acesta nu a oferite foarte multe detalii, ci a vorbit într-o notă ironică, tocmai pentru a nu-și pune marea comunitate pe gânduri.

Aseară, marea comunitate a lui Liviu Vârciu a fost luat prin surpindere de postarea pe care actorul a făcut-o. Așa cum ne-a obișnuit, prezentatorul TV nu ascunde absolut nimic de fanii săi, astfel că împarte cu ei atât evenimentele frumoase, cât și cele mai puțin plăcute. Soțul Andei Călin a avut nevoie de intervenția medicilor, după ce s-a simțit slăbit, poate chiar din cauza temperaturilor schimbătoare de afară.

Cadrele medicale nu au ezitat și i-au luat imediat tensiunea, însă totul a fost în regulă conform spuselor medicilor. Liviu Vârciu nu a oferit mai multe detalii despre acest moment, semn că nu este nimic grav. Într-o notă de amuzament acesta le-a explicat fanilor că nu este de glumă cu sănătatea, mai ales în situația în care ne aflăm la nivel național.

”A prins vulpea rană. Gluma-i glumă, dar nu-i glumă”, a spus Liviu Vârciu pe pagina sa de Instagram.

Ce probleme de sănătate s-a confruntat Liviu Vârciu, după infectarea cu COVID-19

Vedeta spune că deși a avut o formă ușoară a bolii, nu a fost vindecat complet, ba chiar, s-a ales și cu alte probleme de sănătate. Conform rezultatelor analizelor pe care le-a făcut, prezentatorul a întâmpinat probleme cu ficatul, dar și cu plămânii.

Mai mult decât atât, pe lânga spaima pe care a trăit-o pentru prorpia sănătate pusă pe butuci de virusul ucigaș, actorul a stat cu inima înghețată o bună perioadă de vreme, căci chiar înainte de a afla că este infectat, îi făcuse o vizită mamei sale. Din fericire, cea care l-a adus pe lume este mult mai puternică decât cred el, căci virusul nici nu s-a apropiat de ea.

„Am avut o formă mai ușoară de Covid, dar chiar și așa, analizele mi-au ieșit rău și când am fost depistat pozitiv și acum. Nu am avut gust și miros. Acum ficatul e praf și am rămas cu o pată pe plămâni. Plus ca obosesc foarte repede. Acest virus este unul cât se poate de pervers, te îngenunchează”, a declarat Liviu Vârciu, după ce a trecut prin Covid-19.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: