Redactia.ro
Home » Monden » Liviu Vârciu a cam luat „țeapă”! Prezentatorul tv a ieșit în pierdere după botezul fiului său

Liviu Vârciu a cam luat „țeapă”! Prezentatorul tv a ieșit în pierdere după botezul fiului său

GALERIE FOTO (2) Liviu Vârciu a cam luat țeapă!

Liviu Vârciu a cam luat „țeapă”! Prezentatorul tv și-a creștinat fiul în urmă cu câteva săptămâni, dar se pare că pe plan financiar, lucrurile nu au ieșit așa cum se aștepta. Liviu Vârciu le-a bătut obrazul invitaților de la botezul fiului său, mărturisind că aceștia au fost zgârciți cu darul.

Liviu Vârciu a cam luat „țeapă”! Prezentatorul tv a ieșit în pierdere după botezul fiului său

Liviu Vârciu a cam luat „țeapă”! Vedeta tv formează un cuplu cu Anda Călin, femeia care i-a dăruit doi copii, o fetiță, Anastasia, și un băiat. În urmă cu mai bine de un an, tânăra aducea pe lume un băiețel minunat, dar din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus, cei doi au organizat botezul abia anul acesta.

Luna trecută, Anda și Liviu au organizat un chef de cinci stele la un local de lux din Otopeni, unde au chemat o mulțime de vedete din showbiz-ul românesc. La botezul micuțului Liviu Matei au fost aproximativ 300 de invitați, printre aceștia s-au numărat Pepe, Lora cu Ionuț Ghenu, Aurelian Temișan, Andreea Bănică și Lucian Mitrea, Mirela Vaida, Cornel Păsat, Cezar Ouatu, Andrei Stefănescu și mulți alții. Darul s-a zvonit că ar fi început de la 300 de euro în sus, iar numai focurile de artificii de la botezul micuțului ar fi costat 5.000 de euro.

Ei bine, după eveniment, Liviu Vârciu a rămas șocat! Artistul a descoperit că a ieșit în pierdere după ce a numărat banii din plicurile invitaților. „Am rămas dator după botez! Zgârciților! Am ieșit în pierdere, nu am ieșit bine, nu au dat toți cât trebuie. Dar eu am plicurile acasă, unii nu au dat bine, las că merg și eu la ei la botez și o să dau tot atât!”, a declarat Liviu Vârciu, într-un interviu pentru emisiunea „Xtra Night Show”. Liviu Vârciu a declarat că a cheltuit mulți bani pentru petrecerea fiului său. „Eu nu sunt unul dintre artiștii ăia care fac botezul gratis, să fie clar! Eu am scos bănuții din buzunar pentru băiatul meu!”, a mai spus acesta.

Primele imagini cu fiul lui Liviu Vârciu

Prezentatorul tv are trei copii, două fiice și un băiat. Carmina este fiica artistului din relația pe care o avut-o cu Ami Teiceanu, iar Anastasia și Matei sunt copiii cu Anda Călin. Până la botez, vedeta nu a vrut să publice imagini cu chipul fiului său, pentru că iubita lui l-a rugat să nu facă asta. Înainte de marele eveniment, Liviu nu s-a mai abținut și l-a prezent fanilor său pe Matei. Micuțul reușește deja să stea în picioare și să cânte, ceea ce înseamnă că micuțul a moștenit talentul părintelui său.Din primele imagini se poate observa că Matei seamănă leit cu tatăl său, iar artistul este fascinat de unicul său fiu.

fiul lui Liviu Varciu

Spre surprinderea tuturor, fiica cea mare a lui Liviu Vârciu nu a participat la botezul fratelui său vitreg. Carmina a declarat pentru Redactia.ro că se află la Arad, alături de mama sa, vrând să profite de ultimele zile petrecute alături de cea care i-a dat viață. Carmina s-a mutat la București după ce s-a înscris la facultate.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: