Redactia.ro
Home » Monden » Iubita lui Liviu Vârciu, reacție dură la adresa Oliviei Steer. Ce părere are Anda Călin despre mesajul postat de soția lui Andi Moisescu

Iubita lui Liviu Vârciu, reacție dură la adresa Oliviei Steer. Ce părere are Anda Călin despre mesajul postat de soția lui Andi Moisescu

Iubita lui Liviu Vârciu, reacție dură la adresa Oliviei Steer

Iubita lui Liviu Vârciu, reacție dură la adresa Oliviei Steer. Soția lui Andi Moisescu a reușit să ajungă din nou în centrul atenției. Olvia Steer a publicat un mesaj pe rețelele de socializare dezvăluind că nu își va face testul Papanicolau sau mamografie. Acest lucru a declanșat reacții dure la adresa ei, iar printre cei care au fost nemulțumiți de atitudinea vedetei, se numără și Anda Călin, iubita lui Liviu Vârciu.

Iubita lui Liviu Vârciu, reacție dură la adresa Oliviei Steer. Ce părere are Anda Călin despre mesajul postat de soția lui Andi Moisescu

Iubita lui Liviu Vârciu, reacție dură la adresa Oliviei Steer. Soția lui Andi Moisescu a reușit să stârnească din nou reacții agresive la adresa sa. Olivia Steer este deja cunoscută pentru opiniile controversate pe care le-a expus de-a lungul timpului în mediul online. În urmă cu câteva zile, Olivia a postat pe rețelele de socializare un mesaj în care susținea că nu vrea să-și facă unele analize medicale care ajută la prevenirea și descoperirea cancerului la sân. “A venit din nou acea perioadă specială a anului, cînd iar nu îmi fac mamografie, nici test Papanicolau, nici nu port fundițe roz. #de_14_ani #nici_mie_nu_mi_e_frica”, a scris Olivia Steer pe conturile sale de socializare.

Multe persoane i-au dat dreptate, în timp ce alți oameni i-au criticat opinia. Printre acestea se numără și iubita lui Liviu Vârciu. Anda Călin a subliniat faptul că analizele medicale sunt foarte importante și trebuie făcute regulat. Anda a criticat-o pe Olivia Steer, printr-un mesaj postat pe Facebook. „Am găsit şi motivul pentru care, România este pe primul loc în Europa la numărul de decese provocate de cancerul ovarian, de col şi de sân. Avem astfel de „doamne” care instigă la nerespectarea recomandărilor medicale. Mai rău este faptul că 1500 de persoane îi apreciază postarea. Sper doar să o fi făcut pentru poză şi nu pentru descriere! Draga doamnă Steer, dumneavoastră cu ce vă trataţi în caz de vreo boală? Cu lămâiţă şi levănţică? Şi ce recomandaţi femeilor bolnave de cancer? Uleiuri?”, a transmis soţia lui Vârciu pe pagina sa de Instagram.

Reacția Olivie Steer

După ce în mediul online au ieșit mai multe reacții dure la adresa sa, Olivia Steer a venit cu o replică. Potrivit acesteia, valul de mesaje pe care le-ar fi primit de la internauți ar fi determinat-o să ia atitudine. „Se rostogolește iar, în spațiul public, o nouă minciună, cum că aș îndemna femeile să nu își facă analize și controale anuale, bazîndu-se pe un text postat de mine, zilele trecute.
Orice om cu mintea întreagă și o dîra de logică poate constata citindu-l că n-am afirmat nici o secundă așa ceva, nici n-am sugerat în vreun fel nimănui să facă sau să nu facă un test sau o radiografie. Postarea spune negru pe alb despre alegerile mele personale, cînd vine vorba despre niște analize medicale, asupra cărora m-am documentat mult și bine, pînă să zic „pas!”. Ce fac eu se numește refuz informat, aflat în aceeași barcă a eticii medicale cu acordul informat, conform Legii 95/2006.(…)

Olivia și-a explicat mai clar mesajul, fiind deranjată de comentariile pe care le-a văzut pe conturile mai multor vedete din România.„Rog frumos toate persoanele care au înțeles pe dos, m-au răstălmăcit, au scris ultragiate pe conturile proprii că eu fac ce n-am făcut, că am zis, ce n-am zis, că sus e jos și jos e sus, că alb e negru și negrul alb, să îmi dea #block, #unfollow #adio și #hai_pa_pa! Promit să nu mă #supi!”, a transmis Olivia Steer pe Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: