Redactia.ro
Home » TV » Liviu Vârciu, dezvăluiri despre chinul prin care a trecut din cauza coronavirusului: ”Această boală m-a distrus pe interior”

Liviu Vârciu, dezvăluiri despre chinul prin care a trecut din cauza coronavirusului: ”Această boală m-a distrus pe interior”

Noua emisiune la Antena 1

Liviu Vârciu a făcut primele dezvăluiri despre starea lui de sănătate. Artistul a dezvăluit în ce stare este acum și care au fost cele mai dificile momente din această perioadă. 

 

Liviu Vârciu, dezvăluiri despre chinul prin care a trecut din cauza coronavirusului

Liviu Vârciu a trecut prin clipe cumplite, luna trecută, după ce a fost depistat cu noul coronavirus. Omul de televiziune a declarat că a luat virusul de la altă colegă, cu care a trebuit să cânte. Ulterior, acesta a descoperit că a fost confirmatcu COVID-19.

Artistul a declarat că a avut dureri musculare și că l-au durut foarte tare toate oasele. Însă, acesta a confirmat faptul că a avut o formă ușoară a noului coronavirus.

Am avut dureri de cap, m-a durut spatele și oasele, bine fac și 40 de ani.

Am avut febră o zi, dar le mulțumesc celor de la Matei Balș că mi-au dat tratamentul acela care trebuie, adică vitamine, fără antibiotic fără nimic, pentru că nu am avut temperatură. Am fost bine, doar stresat, pentru că nu știam cum va trece trupul meu prin această boală. Mulțumesc lui Dumnezeu am fost ok”, a declarat Liviu Vârciu.

Liviu Vârciu a vorbit despre starea lui de sănătate. Artistul a încercat, în stilul caracteristic, să râdă de situația în care se află, însă, a sfătuit omaneii să poarte masca de protecție într-un mod corespunzător și să își dezinfecteze mâinile, pentru că nu este de glumă cu virusul.

Am avut niște sărbători mai ciudate, că am stat numai pe playstation. Dar acum sunt bine, sănătos, mulțumesc lui Dumnezeu că am trecut prin boala asta și trebuie să vă spun și vouă că nu e de glumit. Trebuie neapărat să purtați mască, eu mi-am făcut analizele înainte cu două zile, după care am aflat că sunt pozitiv. Au trecut cinci zile, o zi temperatură, mi-a fost rău a doua zi, a patra zi mi-am pierdut mirosul și gustul. Mi-am făcut analizele acum, după 15 zile de boală, în situația în care am avut o formă ușoară de boală.”, a mai spus Liviu Vârciu.

Mai mult, artistul a povestit că această boală l-a distrus și că are organele afectate.

”Această boală m-a distrus pe interior, nu glumă. Ficatul meu e praf, tot covid-ul acesta a trecut prin ficat. Eu am luat doar niște vitamine și mi-am făcut niște injecții în burtă, care trebuie făcute neapărat, pentru că boala asta îți îngroașă sângele. Și mi-au făcut analizele și ficatul meu e praf, rinichii sunt praf. Mie nu mi-a crescut barba două săptămâni. Nu e o simplă răceală”, a mai spus Liviu Vârciu.

 

Liviu Vârciu, depistat cu COVID-19

Liviu Vârciu a trecut prin clipe dificile, după ce a fost depistat cu noul coronavirus. Artistul a mărturisit printr-o serie de InstaStory-uri că a contractat virusul fix de Crăciun.

„Crăciun fericit dragilor să fiți sănătoși că e cel mai important și dacă vine Moș Crăciun la voi și-l vedeți să-i spuneți să nu vină la mine. Sunt izolat! Da, l-am luat! Trebuie să știi când să faci Covid nu așa. L-am luat fix de Crăciun.”, le-a spus Liviu Vârciu, internauților.

Artistul a făcut și glume pe seama venirii lui Moș Crăciun.

„E bine ca nu imi mai bat capul cu Moș craciun. ca n are cum sa vina. ii e frica sa nu se imbolnaveasca. Sunt bine, sunt sanatos , am capul un pic greu dar oricum îl am mare. Vă pup, vă iubesc. Să aveți sărbători liniștite, fericite și purtați mască, că e groasă. Acum de sărbatori e groasă.”, a mai spus artistul.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: