Redactia.ro
Home » Monden » Liviu Vârciu, emoționat până la lacrimi de Nea Mărin de ziua sa de naștere. „Îl iubesc pe Barbu ca și cum e tatăl meu…”

Liviu Vârciu, emoționat până la lacrimi de Nea Mărin de ziua sa de naștere. „Îl iubesc pe Barbu ca și cum e tatăl meu…”

GALERIE FOTO (3)

Liviu Vârciu s-a remarcat de-a lungul anilor pentru atitudinea sa pozitivă și felul în care reușește să transforme orice situație neplăcută într-o ipostază amuzantă. În spatele acestor aparențe însă, se ascunde un suflet deosebit de sensibil. Nu-și dezvăluie prea des această latură, dar Nea Mărin a reușit a reușit să-l emoționeze până la lacrimi. I-a făcut o surpriză de ziua sa de naștere, iar rezultatul a fost unul deosebit. 

Liviu Vârciu, emoționat până la lacrimi de Nea Mărin de ziua sa de naștere. „Îl iubesc pe Barbu ca și cum e tatăl meu…”

Nea Mărin și Liviu Vârciu se numără printre figurile îndrăgite de publicul din România, mai ales că în fața camerelor au o interacțiune care stârnește fără greșeală râsul spectatorilor. Au avut ocazia să colaboreze pe plan profesional în repetate rânduri, însă au o legătură specială și atunci când nu se află în fața camerelor de luat vederi. Pe lângă tachinările cu care și-au obișnuit publicul, cei doi sunt uniți de respect și dragoste, iar ei se consideră ca parte a aceleași familii.

Liviu și-a sărbătorit ziua de naștere alături de echipa de la emisiunea „Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară”, iar Nea Mărin i-a făcut o surpriză deosebită. I-a pregătit un tort, pe care i l-a oferit într-un moment în care se aștepta cel mai puțin. Reacția actorului a fost una neașteptată, deoarece a izbucnit în lacrimi și l-a îmbrățișat cu iubire pe prietenul său.

Ulterior, a recunoscut că vede în Nea Mărin o figură paternă, mai ales că și-a pierdut tatăl în urmă cu puțin timp. Această perioadă nu a fost deloc una ușoară, motiv pentru care resimte emoțiile cu mai multă putere decât în mod normal, însă s-a bucurat mereu de suportul celor din jurul său.

În aceste momente și-a amintit și de fratele său, care s-a stins mult prea devreme din viață. Acesta a decedat în anul 2009, în urma unui accident rutier. Cei doi își sărbătoreau ziua de naștere la câteva zile distanță, așa că-i este imposibil să nu-l poarte în suflet și pe cel care i-a lăsat nun gol imens în suflet.

„Am devenit mai sensibil la 40 de ani. Este cel mai frumos tort pe care l-am privit vreodată în viața mea.

Îl iubesc pe Barbu ca și cum e tatăl meu, pentru că eu mi-am pierdut tatăl anul ăsta și a fost un an mai greu pentru mine și pentru ai mei.

Avându-l pe Nea Marin aproape…Treci mai ușor peste niște lucruri. Eu sunt pe 17, mama e pe 18 și frate-miu era pe 21”, a declarat Liviu Vârciu în ediția de marți seară a emisiunii.

 

Reacția lui Nea Mărin când a văzut că Liviu și-a putut cu greu controla lacrimile

Nea Mărin a fost și el emoționat de reacția lui Liviu, motiv pentru care a izbucnit în lacrimi. Și-au declarat dragostea, iar cei din jurul lor nu au putut decât să privească emoționați și să le ofere ropote de aplauze.

„Să îți ajute Dumnezeu să faci o sută de filme! Te iubesc, nebunule!”, i-a spus Nea Mărin. (…) Când a văzut ce tort i-am oferit s-a repezit în brațele mele și a început să plângă. Ca un copil! Și eu, și el! Mi-a zis la ureche: te iubesc, tăticule! Te iubesc!”, a spus Nea Mărin la Antena 1, în cadrul emisiunii “Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: