Redactia.ro
Home » Monden » Liviu Vârciu, enervat la culme într-un centru comercial din București. Ce i s-a întâmplat

Liviu Vârciu, enervat la culme într-un centru comercial din București. Ce i s-a întâmplat

GALERIE FOTO (2)

Liviu Vârciu a avut probleme într-unul dintre centrele comerciale din București. Răbdarea i-a fost pusă la încercare, iar în cele din urmă a scos telefonul și a filmat tot. Alături i-a fost și Anda Călin, care s-a amuzat de peripeția partenerului său.

Liviu Vârciu, enervat la culme într-un centru comercial din București. Ce i s-a întâmplat

Într-una din acele zile, Liviu Vârciu și Anda Călin au plecat la cumpărături într-unul din centrele comerciale din București. Au colindat magazinele îndelung, iar în cele din urmă actorul s-a gândit că are nevoie de o băutură răcoritoare, motiv pentru care s-a oprit în fața unui tonomat. Tot ce-și dorea era să primească un pahar de suc de portocale proaspăt stoarse, dar în schimb a primit mulți nervi.

După cum spuneau instrucțiunile, a introdus o bancnotă de 10 lei, a apăsat buntonul, dar aparatul nu i-a oferit sucul dorit. A mai încercat de câteva ori, dar același rezultat. În cele din urmă, Liviu s-a enervat și a scos telefonul, apoi a filmat întregul episod.

Actorul obișnuiește să împărtășească cu urmăritorii săi din mediul online diferite episoade din viața sa, fie ele fericite sau nu. Împărtășește cu admiratorii săi păreri și emoții, așa că incidentul din centrul comercial nu putea să treacă neîmpărtășit. De data aceasta Liviu era chiar nervos, lucru pe care l-a exprimat direct și în fața publicului său de pe Instagram.

„Mai încerc o dată. Să vă ferească Dumnezeu… să nu vorbesc urât, apăs butonul. Să vă ferească Dumnezeu, că-l sparg aici, în magazin. Îl sparg, îl sparg! Stai să vedem dacă îmi dă mie, după aia mai vrei tu”, a spus Liviu Vârciu.

Această încercare a fost cu succes, căci în cele din urmă și-a primit sucul. Din păcate, Liviu nu a putut să-și savureze victoria pentru prea mult timp, deoarece a intervenit și iubita lui, Anda Călin. Se pare că între timp și ei i s-a făcut poftă de suc de portocale, așa că era dornică să-și încerce și ea norocul cu aparatul buclucaș.

„Poate își ia a mea țeapă. Ha ha ha!”, a reacționat artistul, vizibil amuzat de încercarea partenerei lui.

Ce spune Liviu Vârciu despre relația sa cu Anda Călin

De-a lungul anilor, Liviu Vârciu a fost cunoscut pentru succesul său în dragoste. A avut mai multe partenere, dar niciuna nu a reușit să-l convingă pe actor să-și întemeieze o familie alături de ea. Căutările lui au luat sfârșit în momentul în care a cunoscut-o pe Anda Călin, care l-a făcut din nou tată.

Cei doi au o relație de mai mulți ani, iar vremurile în care Liviu se bucura de viața de burlac sunt apuse. Anda l-a învățat ce înseamnă cu adevărat iubirea și l-a înțeles mereu.

„Singura femeie cu care am cea mai lungă relație din viața mea, eu nu am amintiri cu alte femei, m-a terorizat a mea psihic, ea cea mai inteligentă femeie pe care am avut-o în viața mea, a știut cum să mă manevreze, cum să mă suporte (…) Cine a zis că într-o căsnicie e ușor? E greu, tată. Anda chiar m-a suportat, sunt un om dificil, nervos”, a spus în urmă cu câteva luni Liviu Vârciu la „Xtra Night Show”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: