Redactia.ro
Home » Monden » Liviu Vârciu, în alertă la miezul nopții. „Hoțul, m-au atacat…”

Liviu Vârciu, în alertă la miezul nopții. „Hoțul, m-au atacat…”

GALERIE FOTO (2)

Liviu Vârciu a avut parte noaptea trecută de momente pline de emoții. Dorește să se asigure că familia și căminul său sunt în siguranță, așa că își pregătește câinele pentru eventualitatea unui jaf. Ajutat de un dresor profesionist, a simulat o situație periculoasă și s-a asigurat că animalul său de companie este pregătit să intervină.

Liviu Vârciu, în alertă la miezul nopții. „Hoțul, m-au atacat…”

Liviu Vârciu a investit mult timp și resurse în casa sa din capitală, așa că își dorește ca imobilul să fie păzit cum se poate mai bine. Curtea lui este păzită de un câine, pe care a început să-l dreseze pentru a intervenii în situații de criză. Astfel, în urmă cu o zi, la miezul nopții, a simulat un jaf.

Nu a fost vorba de un hoț adevărat, ci de un dresor corespunzător echipat pentru acest antrenament. Bărbatul și-a luat toate măsurile de prevenție, apoi a pătruns în curtea lui Liviu, unde s-a comportat precum un adevărat hoț.

Actorul era pregătit cu animalul său de companie, căruia i-a dat comanda să atace vizitatorul „nepoftit”. Rezultatul a fost unul mulțumitor, iar Liviu a filmat întreg momentul pentru a-l împărtăși cu urmăritorii săi din mediul online. Din imagini se poate observa că „hoțul” știa întocmai cum o să reacționeze câinele, având un burete din care acesta să muște.

Mândru, Liviu Vârciu l-a felicitat pe prietenul său blănos pentru reacția rapidă pe care a avut-o. Procesul de dresaj se pare că decurge cum nu se poate mai bine, iar familia actorului este în deplină siguranță.

”Hoțul, m-au atacat atacatorii. Ține-i tată, hoții, rupe, rupe. Bravo”, a rostit Liviu Vârciu în clipul video postat pe contul său de socializare.

Casa lui Liviu Vârciu este gata, după 4 ani de construcții

După mulți ani de muncă, cel mai mare vis al lui Liviu Vârciu s-a îndeplinit. Actorul și-a dorit o casă a lui, care să fie construită întocmai după bunul său plac, așa că a fost dispus să investească o sumă impresionantă de bani pentru a o obține. Timp de patru ani, a lucrat neîncetat să-și vadă căminul gata, iar acum familia sa se bucură de tot confortul.

Este vorba de o vilă impresionantă și spațioasă, care are chiar și o sală de cinema în miniatură. Liviu a recunoscut că este pasionat de filme, așa că s-a asigurat că va putea urmări oricând producțiile sale preferate chiar din confortul propriului său cămin.

“Pentru că sunt pasionat de filme, în casă am amenajat un mic cinema, de opt locuri. Am deja sute de filme, pe DVD-uri şi Blue Ray, pe care le-am plătit, pentru că eu respect artiştii. Nu sunt adeptul descărcării filmelor gratis, de pe internet”, a declarat Liviu Vârciu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: