Redactia.ro
Home » TV » Lizeta Haralambie, avocata lui Radu Mazăre, apariție incendiară pe plajă

Lizeta Haralambie, avocata lui Radu Mazăre, apariție incendiară pe plajă

GALERIE FOTO (4)Lizeta Haralambie, avocata lui Radu Mazăre, apariție incendiară pe plajă

Avocata lui Radu Mazăre a avut o apariție șoc pe o plajă din Mamaia. Lizeta Haralambie a arătat că își poate permite orice și a făcut o serie de aroganțe cu care i-a surprins pe turiștii de pe plajă. De la trabucul Toscanello cu care avocata s-a delectat, ochelarii de soare excentrici și ceasul Hublot de la mâna ei, și până la iubitul bodyguard cu care se afișează peste tot, totul a fost „fiță” la “Lizeta-descurcă-tot” așa cum este supranumită iscusita avocată.

Avocata lui Radu Mazăre, Lizeta Haralambie, apariție incendiară pe plajă

Lizeta Haralambie a luat o mică pauză de la munca de a avocat, și-a luat iubitul și a petrecut o zi relaxantă pe o plajă însorită din Mamaia. După cum stim deja, Lizeta Haralambie nu iese niciodată „oricum” din casă. Iată ce a ales să poarte de această dată avocata pe plajă. A făcut ravagii printre turiști și a atras toate privirile.

Foto: Cancan.ro

“Flancată” de iubitul bodyguard, “Lizeta-descurcă-tot” a apărut la plajă cu nelipsiții ochelari Gucci. Lizeta a arătat că are gusturi selecte și a impresionat cu un trabuc Toscanello în mână. Bineînțeles că nici geanta Louis Vuitton nu putea lipsi. Ținuta a fost accesorizată cu un ceas Hublot bătut cu pietre. Costumul de baie din plasă a fost însă piesa de rezistență.

Foto: Cancan.ro

Foto: CanCan

Citește și: Radu Mazăre se căsătorește. Fostul edil al Constanței va rămâne în regim închis până în 2021

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: