Redactia.ro
Home » Monden » Locaţia TRISTĂ în care Oana Roman îşi va petrece Crăciunul. Vedeta a dezvăluit unde va lua masa pe 25 decembrie

Locaţia TRISTĂ în care Oana Roman îşi va petrece Crăciunul. Vedeta a dezvăluit unde va lua masa pe 25 decembrie

oana roman

Oana Roman nu-şi lasă mama singură de Crăciun 2022. Vedeta TV va merge la centrul de recuperare unde este internată Mioara Roman, pentru a lua masa alături de cea care i-a dat viaţă şi pentru a-i alina singurătatea.

Fosta prezentatoare de la Kanal D a precizat că şi Marius Elisei va merge la „ai lui”.

Moş Crăciun, la centrul de recuperare

Aşadar, Oana Roman o ia pe Iza și vor merge împreună la masa de Crăciun în centrul de recuperare unde se află Mioara Roman.

Am fost la mama pentru că au venit colindătorii, am stat cu ea și am urmărit spectacolul, a venit și Moș Crăciun. Mama a băut o cafea, am stat de vorbă acolo, a fost super frumos. Iar în ziua de Crăciun evident că vom fi cu ea la masă.

Ne ducem noi acolo pentru că se face o masă cu toată lumea și o să fie foarte frumos. Pentru că și Marius va trebui să se ducă un pic la ai lui.

Doamne ajută, anul ăsta stăm la noi acasă. Nu vreau bagaje, nu vreau drumuri, nu vreau aeroporturi, nu vreau gări, nu vreau hotel. Vreau să stau acasă și să mă odihnesc„, a spus Oana Roman.

Oana Roman, marcată de Revoluţie

Mioara Roman nu va uita prea curând cele întâmplate în acea noapte, chiar dacă avea doar 14 ani.

Sunt imagini care mi au rămas în minte și care m-au marcat pentru toată viața. Am văzut studenți de la arte plastice care veniseră sa demonstreze pe 21 decembrie după masa și am văzut cum au fost înconjurați de forțele de ordine, bătuți și băgați în dube.

Mi-am dat seama că erau studenți la arte pentru că aveau mapele acelea mari cu desene. Au fost imagini cumplite. Eu aveam aproape 14 ani și am văzut și înțeles tot”, a spus Oana Roman, potrivit cancan.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: