Redactia.ro
Home » Știri » Locomotiva unui tren a luat foc! În interior se aflau pasageri

Locomotiva unui tren a luat foc! În interior se aflau pasageri

A fost incendiu, miercuri seară, în Gara Titu din județul Dâmbovița. Locomotiva unui tren a luat foc. În tot acest timp, în interior se aflau 110 pasageri.

Locomotiva unui tren a luat foc! În interior se aflau pasageri

Momente de panică pentru pasagerii care se aflau, miercuri seară, într-un tren din Gara Titu, din județul Dâmbovița. Locomotiva trenului a luat foc pe neașteptate!

Au fost alertate de îndată autoritățile, la fața locului deplasându-se pompierii. Cei 110 pasageri au reușit să coboare din tren dinainte de sosirea salvatorilor. Aceștia au intervenit cu două autospeciale cu apă și spumă. Pentru a vedea dacă toți oamenii sunt în siguranță, în zonă a sosit și un echipaj SMURD.

”Se intervine în cazul unui incendiu izbucnit la compartimentul motor al unui tren în gara din oraşul Titu. La sosirea echipajelor de pompieri la locul evenimentului au constatat că toţi pasagerii din garnitura de tren s-au autoevacuat”, a declarat ISU Dâmbovița la momentul incendiului.

Nicio persoană nu a fost rănită, potrivit autorităților. S-a demarat o anchetă pentru a se vedea cum și de la ce s-a produs întâmplarea. Potrivit reprezentaților ISU, în aer s-au degajat nori negri și groși de fum.

,,Incendiul a fost lichidat in limitele găsite. Incendiul s-a manifestat la compartimentul motor cu degajări mari de fum fără flacără vizibilă. Nu au fost înregistrate victime”, au transmis pompierii dâmbovițeni, scrie Digi 24.

În urmă cu două zile, o altă locomotivă a ars. S-a întâmplat în Cluj

În urmă cu două zile, o locomotivă a unui tren cu direcția Iași-Timișoara a luat foc în Halta Valea Drăganului, din Cluj. Șaizeci de persoane se aflau în tren la acel moment. Nu au fost victime, deoarece autoritățile au sosit la timp și au oprit producerea unei tragedii.

,,Conform procedurilor CFR Călători aferente unor asemenea situații, a fost avizat serviciul 112, o echipă de intervenție deplasându-se la fața locului. Siguranța și securitatea pasagerilor nu au fost afectate. Trenul își va relua mersul în condiții de siguranță, cu o întârziere de circa 150 de minute, cu o locomotivă de ajutor trimisă de la stația Cluj Napoca. Călătorii trenului IR 1833 vor primi apă în stația Oradea. Cauzele care au generat degajarea de fum vor fi stabilite de comisia de cercetare, după sosirea locomotivei în depou. CFR Călători cere scuze pasagerilor pentru neplăcerile întâmpinate și le mulțumește pentru înțelegere”,a transmis CFR Călători.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: