Redactia.ro
Home » Sport » Logodnicul Elenei Marin a explicat ce problemă de sănătate are concurenta: ”Se confruntă cu această afecțiune și acasă”

Logodnicul Elenei Marin a explicat ce problemă de sănătate are concurenta: ”Se confruntă cu această afecțiune și acasă”

Logodnicul Elenei Marin a explicat ce problemă de sănătate are concurenta: ”Se confruntă cu această afecțiune și acasă”

Logodnicul Elenei Marin a venit cu explicații după ce iubitei sale i-a curs sânge din nas în timpul unei probe de la Survivor România. Bărbatul a făcut primele comentarii și după reacția celorlalți concurenți. 

Logodnicul Elenei Marin a explicat ce problemă de sănătate are concurenta

Competiția Survivor România 2021 este din ce în ce mai grea, iar concurenții sunt din ce în ce mai tensionați. Astfel că, recent, Elena Marin a trecut prin momente dificile, după ce a avut nevoie de îngrijiri medicale în timpul Consiliului de Nominalizare de sâmbătă. Totul s-a întâmplat după un alt schimb de replici cu Zanni.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Zanni și Elena Marin nu se înțeleg și de-a lungul competiției și-au aruncat vorbele grele și acuzații. Înainte de acest incident, Elena nu a putut să-și stăpânească lacrimile după ce a auzit ce a declarat Zanni despre ea. Faimosul i-a transmis că este egoistă și individualistă.

După ce Faimoșii au pierdut al doilea joc de imunitate din această săptămână, Elena Marin a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce a început să-i curgă sânge din nas. Nu toți concurenții au fost însă îngrijorați. Chiar dacă dansatoarea se simțea rău, Zanni a continuat să o acuze de falsitate.

Reacția lodognicului Elenei Marin nu a întârziat să apară, astfel că, Andrei a făcut primele declarații despre problemele de sănătate cu care se confruntă dansatoarea.

“Din păcate, sângerarea nazală nu este un caz singular, ea se mai confrunta cu aceasta afecțiune și acasă, din cauza unor mici probleme medicale. Sunt convins ca nu a fost nimic grav si Elena este bine acum. Totuși, reacția colegilor ei este extrem de deplasată, este evident că unii ar face orice pentru a o pune într-o lumină proastă”, a declarat Andrei.

De asemenea, Andrei a comentat și reacția lui Zanni și acuzațiile aduse iubitei lui, în care colegii au susținut că se prefăcea.

“Mi-e și jenă să comentez despre acuzațiile unor colegi, cum că și-a băgat intenționat degetul în nas, ca să își provoace sângerarea. Reamintesc că foarte mulți concurenți au afirmat ca Elena are un bun simț ieșit din comun, deci nu ar face niciodată astfel de gesturi. Mai popular vorbind, Elena nu face astfel de gesturi nici cu mine în casă. Cum să facă așa ceva la TV, să fim serioși! În momentul în care medicul, domnul Teo, spune clar “încă ai sângerare.”, iar un alt concurent spune că nu e adevărat, dați-mi voie să cred că este rea intenție”, a mai spus logodnicul Elenei Marin.

Ce au de împărțiti Zanni și Elena Marin

Încă din primele ediții ale emisiunii, Zanni și Elena Marin au avut parte de multe ”meciuri” între ei. Și nu ne referim aici la probele sportive, ci la atacuri și critici aduse pe parcursul concursului. Logodnicul dansatoarei are o explicație pentru toate aceste atacuri.

“Exact cum preconizam zilele trecute, au reînceput atacurile și înțepăturile la adresa ei, după forma sportivă foarte bună de săptămâna trecuta, pentru că emisiunea se apropie de final, iar Elena este cel mai de temut concurent pentru Zanni și asistentul său. Nu mai este un secret pentru nimeni, Elena este o fire sensibilă, din punct de vedere emoțional. Cu toate astea, rezistă de aproape jumătate de an în condiții foarte grele și demonstrează că e o femeie foarte puternică și o sportivă excelentă. Ceea ce o doare pe ea cel mai tare, nu este glezna, ci răutatea din jurul ei, pentru că este o trăsătură pe care ea nu o posedă”, a mai declarat Andrei în exclusivitate pentru fanatik.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: