Redactia.ro
Home » Monden » Lora a dezvăluit adevăratul motiv al plecării de la ”Vorbește Lumea”. Noi declarații ale artistei

Lora a dezvăluit adevăratul motiv al plecării de la ”Vorbește Lumea”. Noi declarații ale artistei

Lora a plecat de la emisiunea ”Vorbește Lumea” de la Protv, după doar cinci luni de prezentare alături de Cove. Artista și-a luat fanii prin surprindere, deoarece multă lume se aștepta să-și ducă rolul la bun sfârșit, până la întoarcerea Adelei Popescu. Lora a venit cu noi clarificări legate de părăsirea show-ului.

Lora a dezvăluit adevăratul motiv al plecării de la ”Vorbește Lumea”. Noi declarații ale artistei

Lora a făcut noi declarații despre renunțarea sa la rolul de prezentatoare a emisiunii ”Vorbește Lumea”. Cântăreața a invocat inițial ca motiv dorința de a se dedica mai mult carierei muzicale. Același motiv îl susține artista în continuare.

„Am prezentat Vorbește Lumea cum ar veni două anotimpuri: iarnă – primăvară. Pentru vară s-a gândit un alt format de gașcă. Și a coincis la fix pentru că am vorbit din timp că o să înceapă evenimentele, aveam foarte multe lucruri de făcut și aveam foarte mare nevoie de susținerea lor, să înțeleagă că atât voi putea și am primit ok-ul de la toată lumea. S-a potrivit totul, a fost un puzzle perfect”, a spus Lora pentru playtech.ro.

Chiar dacă i se potrivește și rolul de prezentatoare, Lora este de părere că se pliază mai bine pentru cel de cântăreață. De fapt, prin asta s-a și remarcat publicului și nu regretă că a renunțat la emisiune. A părăsit platoul într-un mod amiabil cu staff-ul și are o părere pozitivă despre cum arată acum ”Vorbește Lumea”.

Viviana Sposub, din nou pe micile ecrane. Cu ce post de televiziune a  semnat contract

Foto: Ei sunt cei care prezintă acum ”Vorbește Lumea”

„Îmi place să cred despre mine că sunt genul de om care să facă lucruri pe care să le prezinte lumea în loc să prezint eu lucrurile pe care le fac alții. Când s-a putut să nu fie un impediment pentru mine, să îmi și ajut prietenii pentru că până la urmă ei sunt prieteni cu mine, să fie bine și pentru mine și pentru ei, am fost acolo. Apoi ne-am strâns mâna frumos, cum era de așteptat și iată că se descoperă la emisiunea aceasta fețe noi, oameni talentați, oameni care pot să facă televiziune dacă vor. Așa cred, cred că este o pepinieră frumoasă acolo”,  a mai spus Lora.

Lora a lansat o nouă melodie după ce a plecat de la ”Vorbește Lumea”

Zis și făcut. După ce a plecat de la celebra emisiune, Lora și-a intrat și mai bine în rolul de cântăreața. Așa că a lansat o melodie, în colaborare cu Marius Moga. ”Vrei să te mint” este titlul piesei, care iată cum a luat naștere:

„Ideea a venit de la Marius Moga, care a avut inspirația să-mi spună că intră în studio pentru o piesă. M-a întrebat dacă am ceva pentru vara asta. I-am spus că nu, vrei să te mint… La care mi-a închis telefonul. Ăsta e titlul, ăsta o să-i fie numele, mi-a zis el. Piesa a fost gata într-o săptămână. Cu Moga ne știm de 15 anișori, e omul care m-a lansat, care m-a descoperit. Șapte ani m-a susținut. De câte ori am avut nevoie de un sfat, Marius a fost acolo. După 15 ani, merita să avem o colaborare”, a mai spus Lora.

Reamintim că Lora i-a locul la ”Vorbește Lumea” Adelei Popescu, după ce aceasta a rămas însărcinată cu al treilea copil, tot un băiat. De curând, l-a și adus pe lume.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: