Redactia.ro
Home » Monden » Lora a transmis un mesaj emoționant de ziua mamei sale! Cea care i-a dat viață a murit anul trecut

Lora a transmis un mesaj emoționant de ziua mamei sale! Cea care i-a dat viață a murit anul trecut

Lora a transmis un mesaj emoționant de ziua mamei sale! Cea care i-a dat viață a murit anul trecut

Lora este cuprinsă de tristețe, asta pentru că astăzi, mama ei trebuia să-și serbeze ziua de naștere. Cea care i-a dat viață artistei a murit anul trecut. 

Lora a transmis un mesaj emoționant de ziua mamei sale! Cea care i-a dat viață a murit anul trecut

Lora este nevoită să trăiască cu durerea pierderii mamei sale, însă acum este încă devreme. Astăzi ar fi trebuit să fie ziua de naștere a mamei sale, însă artista nu o mai poate îmbrățișa. Aceasta a postat pe contul ei de socializare o fotografie și un mesaj emoționant de ziua celei care i-a dat viață.

Artista are sufletul plin de durere de când mama ei s-a stins din cauza unei boli nemiloase cu care s-a luptat ani buni. Mihaela Petrescu a murit anul trecut din cauza cancerului, iar veste tristă a fost dată chiar de către artistă. De atunci, cântăreața a tot postat imagini și mesaje emoționante pentru mama sa, iar astăzi, când femeia ar fi trebuit să petreacă alături de familie, este plânsă de fiica ei.

Lora a postat pe Instagram o fotografie alături de mama ei, dar și un mesaj trist: ”Te-aș fi sunat să-ți spun „La mulți ani”…mi-e dor și doare”. 

Vestea că mama ei s-a stins a căzut ca un trăsnet asupra Laurei Petrescu, pe numele ei real. Vedeta și-a informat fanii că părintele său nu mai este. Cele două au avut o relație specială, deși, în copilărie, nu au fost chiar atât de apropiate, mărtursire făcută chiar de către cântăreață în trecut.

”«Cine are părinţi, pe pământ nu în gând/ Mai aude şi-n somn ochii lumii plângând…» Drum lin, mamă scumpă… ai plecat cu jumătate din inima mea…?”, a fost mesajul publicat de Lora, pe Facebook, versurile provenind dintr-o poezie sfâșietoare scrisă de maestrul Adrian Păunescu.

Lora a făcut mărturisiri emoționante despre mama sa

Puțini știu că Lora a fost încercată de viață încă de la o vârstă fragedă. Artista și-a pierdut tatăl când ea avea doar patru ani, a fost nevoită să mucească încă din anii adolescenței, a suferit un grav accident de mașină care ar fi putut să o coste viața, iar anul trecut mama sa a trecut și ea în neființă.

Încercările la care a fost supusă nu au făcut altceva decât să o întărească și să o ajute să devină un om mai puternic, dar și mai bun cu cei din jur, însă exită niște lucruri care nu-i dau pace și o fac să retrăiască trecutul. Lora a dezvăluit că mama ei era o persoană specială, care o susținea în toate demersurile vieții sale, fie că îi plăceau sau nu.

”Îmi lipsesc mesajele ei după fiecare apariție a mea, îmi lipsesc inimioarele pe care mi le trimitea mereu pe Instagram, îmi lipsesc discuțiile cu ea, râsul, sfaturile. Avea un al șaselea simț de speriat, citea omul dintr-o privire, nu s-a înșelat niciodată, dar nu a insistat când a văzut că-mi doresc un lucru, deși știa că nu e om potrivit. Cred că a fost momentul când ea a primit confirmarea că eu sunt o femeie puternică și că voi fi bine, indiferent ce se va întâmpla. M-a pregătit din timp pentru plecarea ei și mi-am dat seama târziu. Găsesc prin agende tot felul de mesaje de la ea, scrise de mână, cu sfaturi. Cumva, pentru mine nu a plecat, e tot acolo, încă mă sfătuiesc cu ea, vorbesc cu ea, o simt”, a declarat Lora, pentru Viva.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: