Redactia.ro
Home » Monden » Lora a făcut mărturisiri emoționante despre mama sa! De ce îi este cel mai dor artistei

Lora a făcut mărturisiri emoționante despre mama sa! De ce îi este cel mai dor artistei

GALERIE FOTO (2) Lora a făcut mărturisiri emoționante despre mama sa! De ce îi este cel mai dor artistei

Lora a făcut mărturisiri emoționante la un an de la moartea mamei sale. Artista încă îi duce dorul celei care i-a dat viață și spune că durerea resimțită a făcut-o să devină femeie. 

Lora a făcut mărturisiri emoționante despre mama sa

Lora este una dintre cele mai apreciat și iubite cântărețe din România. Artista s-a făcut cunoscută cu ajutorul vocii sale și a devenit ușor o cântăreață plăcut de toată lumea! Deși este mereu o femeie cu zâmbetul pe buze, Lora ascunde o durere în suflet care nu-i dă pace.

Lora a făcut mărturisiri emoționante despre mama sa! Puțini știu că Lora a fost încercată de viață încă de la o vârstă fragedă. Artista și-a pierdut tatăl când ea avea doar patru ani, a fost nevoită să mucească încă din anii adolescenței, a suferit un grav accident de mașină care ar fi putut să o coste viața, iar anul trecut mama sa a trecut și ea în neființă.

Chiar și așa, Lora consideră că totul se întâmplă cu un scop în viață și este optimistă pentru că vor veni și lucruri bune. Încercările la care a fost supusă nu au făcut altceva decât să o întărească și să o ajute să devină un om mai puternic, dar și mai bun cu cei din jur, însă exită niște lucruri care nu-i dau pace și o fac să retrăiască trecutul.

Lora a făcut mărturisiri emoționante despre mama sa! De ce îi este cel mai dor artistei

Lora a făcut mărturisiri emoționante despre mama sa! Mai exact, artista încă îi duce dorul celei care i-a dat viață, la un an de la moartea acesteia. Lora a făcut mai multe mărturisiri emoționate despre perioada prin care trece și mai ales, ce anume îi lipsește cel mai mult de când mama ei nu mai e lângă ea.

Lora a dezvăluit că mama ei era o persoană specială, care o susținea în toate demersurile vieții sale, fie că îi plăceau sau nu. Cântăreața a vorbit și despre afacerea pe care a creat-o cu sprijinul și sfaturile mamei sale, amintindu-și de lacrimile ei de fericire atunci când a văzut cum singura ei fiică a reușit să își ducă visul la bună îndeplinire, scrie spynews.ro.

”Îmi lipsesc mesajele ei după fiecare apariție a mea, îmi lipsesc inimioarele pe care mi le trimitea mereu pe Instagram, îmi lipsesc discuțiile cu ea, râsul, sfaturile. Avea un al șaselea simț de speriat, citea omul dintr-o privire, nu s-a înșelat niciodată, dar nu a insistat când a văzut că-mi doresc un lucru, deși știa că nu e om potrivit. Cred că a fost momentul când ea a primit confirmarea că eu sunt o femeie puternică și că voi fi bine, indiferent ce se va întâmpla. M-a pregătit din timp pentru plecarea ei și mi-am dat seama târziu. Găsesc prin agende tot felul de mesaje de la ea, scrise de mână, cu sfaturi. Cumva, pentru mine nu a plecat, e tot acolo, încă mă sfătuiesc cu ea, vorbesc cu ea, o simt”, a declarat Lora, pentru Viva.

Lora a învățat o lecție importantă de la mama ei

Cea mai mare lecție pe care a învățat-o Lora de la mama ei este independența! Cântăreașa a învățat cum să își facă singură banii, cum să fie stabilă din toate punctele de vedere, fără a fi nevoie de prezența vreunui bărbat în viața ei pentru aceste lucruri.

Mai mult, puțini sunt cei care știu că Lora are și un frate, fiind și singura rudă apropiată rămasă în viață și care îi seamănă enorm, de parcă ar fi două picături de apă.

Cei doi au o relație specială, Lora mărturisind că pe perioada cât a fost blocată pe insula Bali din cauza pandemiei de coronavirus s-a gândit în permanență la fratele ei, dorindu-și să se afle alături de ea și de soțul ei pe insula exotică.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: