Redactia.ro
Home » TV » Cum a apărut Lora la Vorbește Lumea! Cove a fost absolut șocat

Cum a apărut Lora la Vorbește Lumea! Cove a fost absolut șocat

Cum a apărut Lora la Vorbește Lumea! Cove a fost absolut șocat

Adela Popescu şi-a anunţat plecarea de la îndrăgita emisiune “Vorbeşte lumea”, vedeta fiind însărcinată pentru a treia oară. Și de data aceasta, prezentatoarea a fost înlocuită de Lora. Cum a apărut cântăreața în această dimineață. 

Cum a apărut Lora la Vorbește Lumea

La finalul săptămânii trecute, Adela și-a anunțat plecarea de a emisiunea pe care o prezintă alături de Cove. Lora este cea care a prelua ștafeta, astfel că de luni până vineri, de la 10:30, vedeta va prezenta alături de Cove celebra emisiune de pe Pro TV. Aşa cum era de aşteptat, aceasta a avut parte de o intrare de zile mari. Toţi au rămas cu gura căscată când au văzut cum a apărut Lora la Vorbeşte Lumea. Îmbrăcată într-un costum sexy, cântăreaţa a intrat în platou trăgând după ea un troler, spre surprinderea colegului.

“Mi-am adus o cană de cafea, o fotografie cu mine, desigur, o pudră pentru a fi mereu frumoasă, o cremă, un parfum. Chiar şi un corset sexy pe care îl voi purta în emisiune”, a spus vizibil fericită, Lora.

“Am şi eu un cadou pentru tine de bun venit. Un cadou umil, dar oferit cu mare drag: Un sorţ de bucătărie şi o mănuşă”, a mărturisit şi Cove. Astfel, aşa cum era de aşteptat, noua prezentatoare i-a dat replica imediat. “Îmi pui sorţ să mă faci gospodină?! Bravo, ce să zic?! Deci aşa îmi eşti…”.

Imediat, în platou a intrat şi Gina Bradea, celebru blogger culinar, care a venit să o înveţe pe frumoasa artistă două reţete speciale: ciorbă de perişoare şi negresă, potrivit playtech.ro.

”Abia aștept să vă invadez diminețile”

Din cauza pandemiei de coronavirus, Adela Popescu a decis să rămâna acasă pe perioada sarcinii, chiar dacă este încă în primul trimestru de sarcină. Cum Lora are deja experienţă în show-ul matinal, aceasta prezentând şi în 2018 emisiunea Vorbeşte Lumea, producătorii au apelat tot la ea.

“Am primit invitația cu bucurie și entuziasm! Refacem gașca și abia aștept să vă invadez diminețile, din nou, cu energie bună, să râd la glumele lui Cove, chiar și la alea vechi, să-mi beau cafeaua în această familie frumoasă de la care am învățat atât de multe și căreia acum am mai mult timp să-i dedic. Vorbește Lumea că ne așteaptă o frumoasă călătorie în acest nou sezon. Mi-a fost dor!”, a recunoscut ea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: