Redactia.ro
Home » Monden » Lora este noul prezentator ”Vorbește Lumea”, după ce Adela Popescu a rămas însărcinată

Lora este noul prezentator ”Vorbește Lumea”, după ce Adela Popescu a rămas însărcinată

GALERIE FOTO (2) Lora va prezenta Vorbeste Lumea

Lora va reveni în postura de prezentatoare a emisiunii ”Vorbește Lumea”, după ce Adela Popescu a rămas însărcinată a treia oară. Lora a mai înlocuit-o pe frumoasa actriță și în trecut, tot într-un astfel de context. Cântăreața a făcut atunci față cu brio emisiunii și a ajuns să fie îndrăgită de telespectatori.

Lora este noul prezentator ”Vorbește Lumea”

Lora va fi noul prezentator al emisiunii ”Vorbește Lumea”, de la Protv. Artista o înlocuiește pe Adela Popescu care a rămas însărcinată a treia oară. Nu este prima oară când artista primește o astfel de ofertă. În 2018, a fost aleasă să prezinte temporar emisiunea, tot într-o astfel de situație, când actrița se retrăgea pentru că urma să devină mamă a doua oară.

”Am renuntat la Bali penru ei. Atunci când am vorbit cu tine, mi-am dat seama ca lucrurile se leaga. Nu puteam sa-l las singur pe Cove”, a spus Lora.

”Ma bucur foarte mult de prezsenta Lorei. Nu pot să nu gândesc că în momentele astea…Sa mai zica cineva ca nu sunt cel mai norocos barbat din lume pentru ca am doua colege minunate. Adela, in sufletul fiecaruia dintre noi esti acolo”, a spus si Cove.

”Am hotarat sa ma retrag, acest beblus este foarte important! Nu te las singur.  A fost o decizie greu de luat. M-am gandit foarte mult ce e de facut. Ce am eu in burtica este o responsabilitate foarte mare si cred ca trebuie sa renunt la cel mai frumos loc de munca. Nu puteam sa te las mai in siguranta decat alături de Lora”, a mărturisit cu ochii în lacrimi Adela Popescu.

Vorbeste lumea - 24 iunie 2019 | Vorbește Lumea | PRO TV PLUS

De altfel, în urmă cu câteva zile, potrivit Spynews,  Adela Popescu a publicat pe rețelele de socializare o felicitare de la mama sa soacră în care acestea ura ei și soțului său, un an nou fericit în noua formulă de…cinci.

”Anul nou să vă aducă multă, multă sănătate, să vă bucurați de familia voastră frumoasă și unită, de toți cei dragi. Să aveți liniște și pace, respect, răbdare și multă dragoste. Să vă bucurați de tot ce v-a dat Dumnezeu. Să vină barza cu multă dragoste și să fiți toți 5 sănătoși. Cu multă dragoste, la mulți ani! Mamaia Ilonka”, scrie pe felicitare.

Adela Popescu, despre al treilea copil

Anul trecut, însă, Adela Popescu era indecisă cu privire la un treilea copil în familia lor, compusă, momentan, din patru membri.

„Momentan, credem că avem o familie mare. De-abia ne găsim momente de respiro cu doi, cu trei pare absolut imposibil”, declara Adela cu doar un an în urmă pentru Unica.

EXCLUSIV! Adela Popescu, declarații despre cea de-a treia sarcină | Româneşti, Vedete | Unica.ro

De cealaltă parte, Radu Vâlcan părea mai hotărât să redevină tată, cu toate că este destul de dificil și cu doi copii.

„Ne mai dorim încă un copil, [dar] nu știm când se va întâmpla asta. Adela are o vorbă: «Simt că lucrurile nu sunt încheiate». Deși nu ne este ușor nici acum, când vedem ce avem lângă noi, simțim că mai vrem”, a completat atunci Radu.

Adela Popescu și Radu Vâlcan recunosc, de altfel, că se mai ceartă din cauza copiilor lor

„Noi de la copii chiar ne luăm. Prima oară încerci să gestionezi scandalul cu copilul. Eu reușesc să nu mă enervez. Reușesc să nu prea mă enervez, soțul meu nu. Atunci, odată încerc să rezolv copilul, după care încerc să rezolv soțul. Da, că tu cu parentingul tău, cu cărțile pe care le citești, nu vezi că nu merge?». Și-i zic: «Tu nu ai capacitatea să te calmezi, om mare, cum ai pretenția de la ăsta mic?». Și-mi zice: «Nu, că profită!». La un moment dat își pierde răbdarea. Se enervează pur și simplu”, a dezvăluit actrița în urmă cu puțin timp, într-un interviu.

Din anul 2015, Adela Popescu este căsătorită cu Radu Vâlcan. Cei doi au până acum doi copii, Alexandru și Andrei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: