Redactia.ro
Home » Monden » Adela Popescu a lipsit nemotivat din platoul emisiunii „Vorbește lumea”! Prezentatoarea a fost de negăsit

Adela Popescu a lipsit nemotivat din platoul emisiunii „Vorbește lumea”! Prezentatoarea a fost de negăsit

adela popescu bolnava

Situație fără precedent la PRO TV! Adela Popescu nu a ajuns în platoul emisiunii pe care o prezintă alături de Cove, iar fanii s-au îngrijorat. Totul vine la câteva zile după ce Marcel Pavel a fost invitatul emisiunii.

Adela Popescu a lipsit de la „Vorbește lumea”

Prezentatoarea emisiunii „Vorbește lumea” a lipsit astăzi din emisiune, iar fanii s-au alarmat. Mai cu seamă că, în urmă cu câteva zile, aceasta a intrat în contact cu Marcel Pavel, care ulterior a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus.

Cove, co-prezentatorul emisiunii, a încercat s-o apeleze înainte de emisiune, dar și-n direct, însă aceasta n-a răspuns.”Nu am reușit să dau de ea. Se odihnește, a avut o noapte mai grea”, a fost explicația lui Cove.

Prezentatoarea TV are probleme de sănătate

Totuși, Cove spune că vedeta n-ar fi contractat virusul SARS CoV2, ci se cofruntă cu probleme digestive. Pare-se, Adela Popescu are o afecțiune digestivă, care a necesitat investigații suplimentare. Acesta este și motivul pentru care aceasta a lipsit din emisiune, potrivit Cancan.ro.

Cât despre Marcel Pavel, acesta a intrat în direct în emisiunea „Vorbește lumea” și a vorbit despre actuala lui stare de sănătate. El a precizat că este sub îngrijirea atentă a medicilor de la Spitalul de Boli Infecțioase „Matei Balș” și că, momentan, se află sub tratament. Amintim că și alte vedete au contractat coronavirus, printre aceștia se numără Alina Pușcaș, Ozana Barabancea, Adriana Trandafir, Andrei Ștefănescu, dar și Toto Dumitrescu. Aceștia din urmă sunt asimptomatici, neprezentând niciun semn al infectării cu noul coronavirus. Amintim că toți, exceptându-l pe Toto Dumitrescu, au fost prezenți în platoul emisiunii „Te cunosc de undeva”, difuzată de Antena 1. Ceilalți concurenți ai emisiunii au fost testați și au ieșit negativ la testul covid-19.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: