Redactia.ro
Home » Monden » Lora, poveste de dragoste cu un actor celebru. Ce s-a întâmplat cu relația lor

Lora, poveste de dragoste cu un actor celebru. Ce s-a întâmplat cu relația lor

Lora-de ce boala sufera

Trecutul celebrei artiste, Lora, este unul de-a dreptul interesant. Ea a întâmpinat multe greutăți, dar a avut parte și de povești palpitante de dragoste. Se zvonește că ar fi o avut o idilă cu un actor celebru din Galați.

Lora, poveste de dragoste cu un acto celebru

Lora este una dintre cele mai apreciat artiste de la noi din țară. Fanii îi cunosc în mare parte trecutul său, presărat cu momente mai puțin plăcute, dar și cu momente frumoase. Un lucru le-a scăpat, relația ei cu un actor faimos din Galați. Acesta a jucat și rolul iubitului ei, în videoclipul melodiei ”Arde”, informează cancan.ro.

Lora sau Laura Petrescu pe numele real s-a confruntat cu multe greutăți în viața sa: și-a pierdut tatăl, mama și bunica, a divorțat de stand-up-erul Dan Badea și  fost blocată aproape jumătate de an în Bali, odată cu începutul pandemiei de coronavirus. Dar, pe lângă aceste episoade, Lora ar fi trăit o poveste frumoasă de dragoste cu Andrei Dombrovschi, un actor celebru și..chipeș, din Galați. Totul s-a întâmplat în anul 2014, când Lora încă mai era cu Dan Badea, iar relația lor scârțâia.

Lora și Andrei Dombrovschi au fost surprinși la un eveniment, acum șase ani, în ipostaze apropiate. În Galați, Andrei este un cunoscut și drept un ”gigolo”, datorită fizicului său șarmant. De frumusețea lui ar fi fost atrasă și Lora. Pe vremea când ea prezenta ”Vorbește Lumea” la Protv, alături de Cove, cântăreața ar fi fost dispusă să-l ajute pe Andrei să colaboreze cu postul de televiziune. Dar el a preferat să nu-și riște job-ul stabil de la Teatrul de Păpuși din Galați.

”Lora și Andrei Dombrovschi ar fi început să flirteze la un eveniment unde se aflau mai mulți stand-up-eri, printre care și soțul ei de atunci. Au fost văzuți în ipostaze foarte apropiate. Era prin 2014, în perioada când Lora mai era cu Dan Badea, dar spre finalul relației lor.A ctorul Andrei Dombrovschi este un bărbat frumos, dorit de foarte multe femei; are chiar o reputație de «gigolo» în anumite cercuri. De asta, din cauza frumuseții lui, probabil i-a plăcut și Lorei de el. De altfel, a jucat în clipul ei.

Ulterior, pe vremea când colabora la Vorbește lumea, Lora ar fi vrut să îl aducă pe Andrei la București, să îl ajute să colaboreze cu Pro TV-ul. Dar el ar fi trebuit să renunțe la jobul stabil de la Teatrul de Păpuși din Galați și nu ar fi vrut să riște, așa că nu s-a dus”, a declarat o sursă din anturajul actorului, pentru cancan.ro.

Ce spune Andrei Dombrovschi despre relația cu Lora

Fanii au fost curioși să afle dacă este adevărat ceea ce se zvonește. Ei l-au întrebat pe actorul din Galați despre acest lucru, iar Andrei a negat relația cu artista. ”Sunt single, suntem doar prieteni”, a precizat Andrei Dombrovschi.

Între timp, Lora are de trei ani o relație cu Ionuț Ghenea, fostul iubit al Doiniței Oancea. Cu el s-a cuplat după despărțirea de Dan Badea, cu care a fost căsătorită.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: