Redactia.ro
Home » Monden » Lora, dezvăluiri fără perdea din dormitor! Cu cine s-a iubit în secret artista?

Lora, dezvăluiri fără perdea din dormitor! Cu cine s-a iubit în secret artista?

Lora șochează cu o dezvăluire fără perdea din dormitor! Artista a mărturisit cu cine s-a iubit în secret, fără ca cel mai vigilent paparazzi să îi surprindă. Și surpriza e mare, pentru că este vorba tot de un „obișnuit al ecranelor”, sigur îl știți. Vedetă la vedetă trage și la muncă, și-n amor.

Lora a cam scăpat porumbelul la TV. Îndrăgita artistă a făcut dezvăluiri fără perdea din dormitor și și-a șocat fanii. Superba blondă nu s-a sfiit să spună direct cu cine s-a iubit în secret, fără ca presa să știe.

Lora a făcut mărturisirea care a șocat pe toată lumea la emisiunea lui Cătălin Măruță, când a fost provocată de celebrul prezentator să răspundă la întrebări mai incomode. Blondina nu s-a rușinat nicio clipă. A recunoscut că s-a iubit în secret cu un bărbat din showbizul din România, fără ca nimeni să afle.

Lora, cu cine s-a iubit în secret

Cum deja e bine știut că se întâmplă la Măruță în emisiune, Lora a trecut și ea prin proba de foc, ca toate celelalte vedete care au mai venit în platoul lui Măruță. 

Întrebările incomode au răscolit un pic trecutul Lorei. S-a vorbit chiar și despre fosta sa prietenă, Doinița Oancea.

Însă șocul avea să vină când Măruța a provocat-o pe Lora să numească o vedetă din România cu care a fost într-o relație, însă nimeni nu a aflat până acum.

Lora a fost extrem de sinceră și chiar a răspuns extrem de rapid. Artista a recunoscut în fața tuturor că s-a iubit în secret cu Iulian Moga, fratele mai mic al lui Marius Moga. Episodul amoros s-a consumat acum 10-11 ani, după cum chiar Lora a specificat.

„Iulian Moga, dar nu a aflat presa. Nu a aflat că am fost împreună. S-a întâmplat acum 10 sau 11 ani și am fost împreună cred că 4 sau 5 luni. Eram puștani amândoi și i-a reușit cucerirea. Iulian e un băiat foarte mișto”, a mai adăugat artista.

Despre Iulian Moga se știe că se învârte în cercurile selecte încă de tânăr, după succesul pe care l-a avut fratele Marius Moga.

Iulian Moga cunoaște foarte bine industria muzicală din România și s-a integrat repede ca regizor talentat, realizând la începutul anilor 2010 unele dintre cele mai vizionate videoclipuri pentru mulți artiști ale acelor vremuri.

Așa s-ar putea înțelege cum Lora și Iulian Moga s-au iubit în secret.

Lora, despre fosta sa prietenă Doinița Oancea

Tot la Măruță, Lora a vorbit deschis și despre cea care i-a fost cea mai bună prietenă până acum câțiva ani ceva. Este nimeni alta decât actrița Doinița Oancea.

Relația dintre cele două vedete s-a rupt definitiv. Sentimentele bune s-au uitat în momentul în care Doinița Oancea a acuzat-o pe Lora că i-a furat iubitul, actualul Ionuț Ghenu.

Lora a fost provocată de Cătălin Măruță să o descrie pe Doinița Oancea în doar trei cuvinte. Răspunsul artistei a venit imediat:

„Frumoasă, răzbunătoare și geloasă”, a spus Lora.

Războiul dintre Lora și Doinița Oancea nu și-au mai vorbit deloc din momentul în care cântăreața și Ionuț Ghenu au făcut relația lor publică.

S-a aflat că Doinița Oancea a avut de suferit crunt când a aflat vestea că iubitul ei formează un cuplu cu prietena ei cea mai bună. Actrița ar fi trecut destul de greu peste această dublă trădare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: