Redactia.ro
Home » Monden » Lora, declarație neașteptată despre Doinița Oancea! Cum o caracterizează actuala iubită alui Ghenu

Lora, declarație neașteptată despre Doinița Oancea! Cum o caracterizează actuala iubită alui Ghenu

Lora, declarație neașteptată despre Doinița Oancea

Lora și iubitul ei Ionuț Ghenu, au făcut declarații în exclusivitate la emisiunea ”La Măruță”, de la Pro TV. Artista a caracterizat-o pe fosta iubită a partenerului ei, care a acuzat-o în trecut că i-a stricat relația. 

Lora, declarație neașteptată despre Doinița Oancea

Supuși testului cu sosul iute, Lora și Ionuț Ghenu au declarat picanterii despre viața lor. Artista nu a ezitat să răspundă provocării lui Cătălin Măruță și a făcut o dezvăluire neașteptată, potrivit viva.ro.

Lora și Ionuț Ghenu au iscat un întreg scandal atunci când au ales să oficializeze relația. La vremea respectivă, Lora era căsătorită cu Dan Badea, iar Ionuț Ghenu se iubea cu Doinița Oancea. Lora a fost acuzată atunci că i-a furat iubitul Doiniței Oancea, deși artista a negat permanent acest lucru.

Ionuț Ghenu este cel mai important om din viața mea, avem sentimente unul față de celălalt, însă dacă voi fi într-o relație oficială cu Ghenu este un lucru pe care mi-l voi asuma, așa cum și el și-l va asuma. Nu m-am despărțit de soțul meu din cauza lui Ghenu, eu cu Dan nu mai locuiam împreună de mai bine de un an. Divorțul a fost ceva ce a urmat inevitabil, a declarat Lora.

Cătălin Măruță nu a uitat acest eveniment și a adus în discuție conflictul din cele două femei din viața lui Ghenu. Acesta a pus-o pe artistă să-și caracterizeze fosta prietenă în trei cuvinte. Lora nu a ezitat să o descrie pe Doinița Oancea.

”Frumoasă, răzbunătoare și geloasă”, a spus artista fără să clipească.

Lora s-a iubit în secret cu Iulian Moga

De asemenea, Lora a fost întrebată dacă un bărbat din showbiz i-a făcut avansuri fără ca presă să știe, iar aceasta a spus că Iulian Moga a încercat să o cucerească în urmă cu câțiva ani. Mai mult, se pare că acesta a reușit, deoarece artista a dezvăluit că cei doi au avut o relație.

N-a aflat presa, dar noi am fost împreună. I-a reușit cucerirea acum 10 ani sau 11. Eram puștani amândoi. Am fost iubiți vreo două luni”, a completat artista.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: