Redactia.ro
Home » Monden » Lora, împreună cu un tânăr fără ca presa să afle. Despre cine este vorba

Lora, împreună cu un tânăr fără ca presa să afle. Despre cine este vorba

Lora si Ghenu

Lora este una dintre cele mai îndrăgite și mai talentate artiste din România. După ce a fost nevoită să-și prelungească vacanța în Bali cu încă cinci luni din cauza pandemiei de coronavirus, artista și iubitul ei s-au întors în siguranță în țară. Recent, vedeta a declarat că a avut o relație cu un bărbat fără ca presa să afle.

Lora, împreună cu un tânăr fără ca presa să afle. Despre cine este vorba

Lora și iubitul său, Ionuț Ghenu au fost invitați în emisiunea lui Cătălin Măruță, unde au răspuns la o serie de întrebări interesante. Astfel, Ghenu a răspuns la întrebarea referitoare la cine este bărbatul din showbiz care l-a enervat că s-a dat la iubita sa. Se pare că Nick Rădoi, a fost considerat inamicul managerului. „Nu m-a enervat, dar m-a enervat cumva. Eram la un eveniment și nu a venit el să facă poza cu Lora, a trimis un înaintaș, avea un aghiotant pe lângă el, de parcă, știi, domne, rangul”, a completat.

Lora a fost împreună cu Iulian Moga

Întrebată dacă un bărbat din showbiz i-a făcut avansuri fără ca ea să știe, Lora a spus că Iulian Moga a încercat să o cucerească în urmă cu câțiva ani. Mai mult, se pare că acesta a reușit, deoarece artista a dezvăluit că cei doi au avut o relație. „N-a aflat presa, dar noi am fost împreună. I-a reușit cucerirea acum 10 ani sau 11. Eram puștani amândoi. Am fost iubiți vreo două luni”, a completat artista.

De asemenea, Lora a declarat că dacă ar fi să filmeze un videoclip care conține săruturi, i-ar alege pe Connect-er și Randi. La întrebarea care sunt artiștii care nu au voce, Lora i-a desemnat pe Selly, Vulpița și Abi Talent. Lora și Ghenu formează un cuplu atât pe plan personal, cât și pe plan profesional, iar angajamentele profesionale i-au determinat pe aceștia să își schimbe scopurile din viața privată.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: