Redactia.ro
Home » Știri » Lora a îmbrăcat din nou rochia de mireasă. Fanii au reacționat imediat. Cum le-a răspuns vedeta

Lora a îmbrăcat din nou rochia de mireasă. Fanii au reacționat imediat. Cum le-a răspuns vedeta

GALERIE FOTO (3)

Lora și-a surprins fanii de pe conturile de socializare, după ce aceasta a postat o imagine în care apare îmbrăcată într-o rochie de mireasă extrem de sexy. Internauții nu au ezitat și au reacționat imediat, după ce au avut impresia că artista s-a căsătorit în secret. 

 

 

Lora, din nou în rochie de mireasă

 

Lora a postat o fotografie în care apare îmbrăcată într-o rochie de mireasă extrem de sexy, însă a precizat că este vorba doar de o nouă piesă cu videoclip care va fi lansată peste puțin timp. ”Mulțumesc pentru iubire”, a scris artista în dreptul imaginii!. Lora ;i Ionuț Ghenu au o superbă poevste de dragoste de mai mulți ani. Însă, nici până în acest moment, cei doi nu au ajuns în fața altarului. Deși cei doi formează o pereche de invidiat și sunt mereu unul alături de celălalt și se suțin, nu au făcut pasul cel mare până acum.

Lora a lansat unul dintre cele mai emoționante piese ale sfârșitului de an. ”Dacă dragostea” este o baladă inspirată din reale povești de dragoste. Mai mult, artista cântă despre vindecare și durere.

”Lecția iertării în iubire este, poate, cea mai grea dintre toate. Nu este doar despre a-l ierta pe cel care ţi-a greşit iremediabil pe scara dreptății tale, ci de a te ierta și pe tine și a învăța din asta. În povestea acestui cântec, transpusă atât de frumos în imagini de Kobzzon, avem drama iubiţilor care au pus orgoliul lor mai sus decât iubirea. În loc să se ierte și să-și mai dea o șansă, au ales să se despartă. Ce sens are dreptatea ta când inima plânge?”, a scris Lora în dreptul unei alte fotografii de pe Instagram.

 

 

 

Reacția internauților

 

Artista a stârnit curiozitatea fanilor ei cu postarea de pe Instagram, care au reacționat imediat.  ,,Nunti fake 2020… tu , Ruby.. cine urmează?😂”, a fost comentariul unui internaut.

,,Noi mulțumim pentru iubire ,muzica , emoție ,inspirație. ” ; ,,Fericire și liniște sufletească! 🙏”, Oau!!!!! Felicitări! Se transmite o mare emoție… ❤️❤️❤️”, ,,mulțumim pentru o așa piesa ❤️ no words”, au scris fanii artistei.

Alți internauți au fost și mai glumeți cu privire la ținuta vedetei.  ,,Doar dacă faci rost de o rochie așa 🔥🔥🔥 mă însor, dacă nu, traim in păcat pe veci”. 

Lora a fost căsătorită cu actorul Dan Badea încă din anul 2012. Căsnicia lor nu a durat, iar cei doi au divorțat în anul 2014. Relația dintre ei a  fost una foarte tensionată, iar acest lucru a dus la ruperea mariajului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: