Redactia.ro
Home » Monden » Suma fabuloasă cheltuită de Lora în Bali. Artista a fost prinsă de pandemie pe o insulă

Suma fabuloasă cheltuită de Lora în Bali. Artista a fost prinsă de pandemie pe o insulă

Lora în Bali

Lora a fost forțată să rămână pe o insulă exotică în timpul pandemiei de coronavirus pentru că toate căile aeriene au fost blocate și nu a putut reveni în România. Imediat de la întoarcerea ei în țară, toată lumea s-a întrebat câți bani a cheltuit artista în cele cinci luni de vacanță.

Pierdere de mii de euro pentru Lora după excursia din Bali

Lora și iubitul ei, Ionuț Ghenu, au rămas blocați timp de cinci luni pe insula exotică Bali după ce, din cauza pandemiei zborurile spre România s-au anulat rând pe rând. Cei doi au fost obligați să locuiască în vila de lux pe care o închiriaseră doar pentru puțin timp, știind atunci că este vorba doar de un concediu de câteva zile.

Experiența aceasta nu a fost una frumoasă și relaxantă așa cum s-ar aștepta mulți să fie, ci mai degrabă a venit ca ” un roller coaster emoțional”. Artista a dezvăluit suma colosală pe care a cheștuit-o în timp ce era blocată în paradisul exotic.

”Toată lumea cred că a vrut să mă întrebe, dar ori a uitat, ori n-a avut curajul… Tu nu mă cunoști așa bine și, da, ai curaj. Câți bani? Cred că în jur de 50.000. Da. Cinci luni, cu vacanța de două săpătămâni”, a dezvăluit solista.

Ce a învățat Lora din această experiență

În tot acest timp, Lora a avut prilejul să se regăsească și să își dea seama de unele lucruri. Aceasta a recunoscut că înainte de pandemie le invidia pe colegele ei de breaslă pentru că mergeau des în vacanță, iar ea muncea mult, scrie playtech.ro.

„Eu sunt omul care nu se ducea în vacanțe. Omul care muncea tot timpul. La mine nu exista vacanță. Și mă uitam la colege, mă uitam la Delia, care e tot timpul plecată, mă uitam la Liza, care punea poze de peste tot din jurul lumii și eu ziceam: Ah, ce drăguț, Doamne!… Mai trag tare lunile astea sau anul ăsta – că așa mă păcăleam singură – și după aceea plec și eu într-o vacanță”, a mai spus Lora.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: