Redactia.ro
Home » Monden » Lora a îmbrăcat din nou rochia de mireasă! Primele imagini cu artista

Lora a îmbrăcat din nou rochia de mireasă! Primele imagini cu artista

GALERIE FOTO (2)

Lora și Ionuț Ghenu trăiesc o frumoasă poveste de iubire. Cântăreața a suprins pe toată lumea cu ultima poză publicată. Lora apare în rochie de mireasă și fanii au luat foc la vederea imaginilor. Iată despre ce este vorba. Se căsătorește Lora din nou?

Lora a îmbrăcat din nou rochia de mireasă!

Lora a avut parte de o căsnicie care a avut un final nefericit. În urmă cu mulți ani, ea și Dan Badea și-au unit destinele. La o distanță mică de timp cei doi au apărut în fața notarului pentru a face un divorț amiabil. La câțiva ani au apărut zvonuri despre motivul divorțului și cum că acela ar fi fost violențele comediantului față de artistă. Nu o dată a declarat Lora că va urma o nuntă cu Ionuț Ghenu, cel care o face fericită pe artistă. Cei doi formează un cuplu foarte îndrăgit de internauți și mulți așteaptă cu sufletul al gură pasul cel mare.

Recent, Lora a publicat o imagine în care apare îmbrăcată în rochie de mireasă. Urmăritorii artistei au fost luați prin surpindere, dar s-au calmat atunci când au văzut ce scrie în descrierea fotografiei. Cântăreața a jucat într-un film care urmează să se lanseze și probabil rolul ei presupune și o nuntă.

Ia-ți bilet la filmul „Pup-o Mă 2” în Cinema City din toată țara și poți juca într-un film! 🤩„, a scris Lora în descrierea imaginii.

Ce spune Lora despre o posibilă nuntă

Lora a vorbit în nenumărate rânduri despre nunta ce va urma. Ea este ferm convinsă că vrea să spună „da” în fața Lui Dumnezeu alături de Ionuț Ghenu. Vedeta a declarat că au în plan evenimentul și că vor face demersurile pentru organizarea acestuia.

Hotărârea sună cam aşa: trebuie să luăm o hotărâre cu privire la data nunţii. Puţini invitaţi, dar buni. Oameni care ne-au fost alături, oameni care ne cunosc foarte bine şi oameni noi, pe care i-am cunoscut pe parcurs, dar care ne sunt trup şi suflet alături… oameni care ne dau sfaturi foarte bune… A fost mult haos pentru că nu ştiam cine să ne fie naşi. Am găsit, dar vrem mai mulţi! Avem oameni în prima linie care sunt foarte frumoşi şi îi dorim pe toţi! Mi-e teamă. E normal. Mi se spune că e normal pentru că am mai încercat o dată. E normal să-mi fie frică, dar asta nu înseamnă că trebuie să se repete. Nu trebuie să suporte Ionuţ fricile mele la nesfârşit… băiatul îşi doreşte foarte mult, eu îmi doresc, dar pasul ăla e…„, spunea Lora în trecut.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: