Redactia.ro
Home » Monden » Lora, fără strop de machiaj! Cum arată artista nemachiată

Lora, fără strop de machiaj! Cum arată artista nemachiată

GALERIE FOTO (5) Lora, fără strop de machiaj!

Lora, fără strop de machiaj! Vedeta și-a uluit fanii din mediul online cu ultima postare. Artista a renunțat să treacă peste criticile internauților și s-a afișat fără pic de machiaj. Cum arată Lora nemachiată?

Lora, fără strop de machiaj! Cum arată artista nemachiată

Lora este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Vedeta este foarte activă în mediul online, acolo unde îi ține la curent pe internauți cu tot ce se întâmplă nou în viața ei. Recent, artista s-a postat complet nemachiată. Vedeta a decis că este timpul ca fanii săi să îi descopere și varianta ei fără filtre de înfrumusețare.

Fără fond de ten, fără ruj, Lora s-a arătat naturală în a mii de oameni. Nu putem să nu observăm că vedeta are un ten lipsit de imperfecțiuni, iar fanii nu au ezitat să o laude pentru curajul său. Artista a intrat pe Live pe Facebook și s-a filmat complet nemachiată.

Lora, despre moartea mamei sale

Lora a trecut prin momente dificile. Ziua de 26 ianuarie reprezintă pentru artistă o adevărată dramă. În urmă cu doi ani, cea care i-a dat viață se stingea în această zi. Mama artistei s-a luptat cu un cancer agresiv. Lora a postat o imagine emoționantă cu mama sa, alături de un mesaj sfâșietor. „2 ani mama…și am atât de multe să îți spun, am atât de multă nevoie tine, de iubirea ta..26 ianuarie, cea mai grea zi din viața mea. 🖤”, au fost cuvintele Lorei.

Mama cântăreței s-a luptat ani la rând cu cancerul la sân. În 2013 a fost diagnosticată cu cancer, iar în 2014 a suferit o operație la nivelul sânilor. Medicii la care a fost internată în Turcia au confirmat că era vorba de cancer la sân și au recomandat operația imediat. Atunci, Lora a avut nevoie de ajutorul unui specialist. Artista a avut o relație apropiată cu mama sa, deoarece Lora a rămas fără tată atunci când avea doar patru ani. „Tatăl meu, care a fost doctor specialist chirurg urolog, renumit în Moldova, și-a dorit foarte tare să cânt. Eu l-am pierdut pe tata când aveam patru ani și atunci nu am foarte multe amintiri cu el și nu știu ce și-ar fi dorit mai departe de la mine pe parcursul vieții. Dar țin minte că nu existau musafiri să ne treacă pragul fără să nu mă vadă cocoțată pe ceva, cu aprinzătorul de la aragaz sau cu te miri ce în mână și să cânt. Să-i binedispun pe invitați. Să spunem că în copilărie am fost susținută”, povestea Lora.

Vedeta a vorbit într-un interviu despre moartea mamei sale. „M-a lăsat să-mi trăiesc greşelile. Nu am să uit niciodată când ţinea prima mea cremă în mână, cremă făcută cu ajutorul ei şi inspirată de ea. Am ales nuanţa roz, care simbolizează lupta împotriva cancerului la sân, şi sfera, pentru a reprezenta sânul, şi i-am dedicat-o. Nu am să uit cum plângea de fericire şi cât de mândră a fost când a văzut că nu au fost doar vorbe, eu chiar am făcut ceea ce am promis.Cumva, pentru mine nu a plecat, e tot acolo, încă mă sfătuiesc cu ea, vorbesc cu ea, o simt“, a povestit Lora.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: