Redactia.ro
Home » TV » Lora rupe tăcerea! Adevărul despre prietenia cu Doinița Oancea: “Simt că mi s-a făcut mare nedreptate”

Lora rupe tăcerea! Adevărul despre prietenia cu Doinița Oancea: “Simt că mi s-a făcut mare nedreptate”

Lora rupe tăcerea și vorbește sincer despre prietenia dintre ea și actrița Doinița Oancea. După ce în urmă cu mai bine de șase ani, artista era acuzată că i-ar fi furat iubitul actriței, iată care este adevărul, de fapt.

Lora scoate la iveală adevărul despre un moment întâmplat în urmă cu șase ani. La aceea vreme, artista era acuzată că i-ar fi furat iubitul Doiniței Oancea. Este vorba de nimeni altul de Ionuț Ghenu, cel cu care Lora are o relație foarte frumoasă.

În 2014, artista încheia mariajul cu Dan Badea. Abia după un an, Lora avea să iubească din nou. Artista începea atunci o relație cu Ionuț Ghenu, managerul ei. Mulți au acuzat-o pe Lora că a despărțit-o pe prietena ei, Doinița Oancea, de iubitul ei.

Lora rupe tăcerea! Adevărul despre prietenia cu Doinița Oancea

Lora și-a deschis sufletul în cadrul poscastului lui Cătălin Măruță. Printre altele, artista a mărturisit cum era, de fapt, relația cu Doinița Oancea.

„Când am început să vorbim mai mult. Era un an foarte nasol. Aveam două emisiuni TV și am avut peste 130 de concerte în anul acela, în 2014. Problemele personale ne-au făcut să vorbim. Era un fel de terapie de grup. M-am apropiat în perioada aia foarte tare și cu dansatoarele. În momentul în care ești prieten cu un alt om, tu vezi nedreptățile din viața lui altfel. Când tu știi niște chestii nu mai vezi superficial. El era într-o relație, dar era și nu era. (…)

Doinița nu era prietena mea. Așa a apărut, dar nu era așa. Eu am vrut să fim prietene. (…) Lumea m-a condamnat că ea a vrut să facă niște lucruri, dar asta e treaba ei să le ducă. (…) Eu eram la Antena 1 atunci. Ajungeam acasă lunea. Totul s-a întâmplat în 2014 și eram măritată din 2012. Era pe final de căsnicie”, a spus cântăreața.

Lora: “Simt că mi s-a făcut mare nedreptate”

În tot acel timp, Lora avea contract cu Antena, fiind în juriul emisiunii ”Next Star” și concurentă la „Te cunosc de undeva”. Doinița Oancea apărea la Kanal D, iar acolo vorbea despre Ionuț Ghenu. Așa se face că nu a putut să dea un răspuns acuzațiilor, fiind la postul concurent.

„Eu nu aveam cum să mă apăr. Că eram la Antena 1, dar eram atacată la Kanal D. Fiecare reacționează la durere. Mi-am păstrat cât de cât creierii și nu am început să scot eu armele. M-am mai întâlnit cu ea la vreo două evenimente. Nu vorbim dacă ne vedem. E foarte greu. (…)

Dacă mâine Ionuț se îndrăgostește de o prietenă de-ale mele, eu niciodată nu o să fiu omul care să lovească în cineva care s-a îndrăgostit de altcineva. Când ea a spus că nu am fost prietenele cele mai bune a fost prea târziu. Simt că mi s-a făcut o mare nedreptate. Oamenii trebuie să înțeleagă că cine plânge primul are dreptate. Am o relație senzațională cu Ionuț. Nimic nu se construiește pe înșelătorie”, a mărturisit Lora în podcastul lui Cătălin Măruță.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: