Redactia.ro
Home » Monden » Lora, în lacrimi pe Instagram! Ce i s-a întâmplat artistei: ”Multe nopți nedormite”

Lora, în lacrimi pe Instagram! Ce i s-a întâmplat artistei: ”Multe nopți nedormite”

Lora este una dintre cele mai iubite artiste din România, dar dincolo de zâmbetul și voia bună cu care se afișează mai mereu, ascunde și regrete. Cântăreața s-a fotografiat plângând și le-a spus fanilor ceea ce o macină.

Lora, în lacrimi pe Instagram! Ce i s-a întâmplat artistei: ”Multe nopți nedormite”

Viața de artist nu este una ușoară. Iar pentru a împărtăși cu fanii ei acest lucru, Lora s-a fotografiat cu ochii în lacrimi. Vizibil epuizată și plânsă, solista a spus pe Instagram că pentru a avea o carieră de succes muncește foarte mult, iar uneori are momente când se îndoiește de propria persoană.

Nu știu cine are nevoie să vadă asta..dar reușitele nu vin doar cu zâmbete. În spatele lor e multă muncă, multe nopți nedormite, lacrimi și momente când te îndoiești de tine. Și e ok.”, a scris Lora pe Instagram.

Foto: Lora, in lacrimi

De acord cu Lora sunt și alte colege de breaslă, precum Andreea Bălan sau Mira. Ambele i-au scris comentarii de susținere: „Orice ar fi, tot înainte, nu ne dărâmă nimic 🔥#powerwoman ”, și-a arătat susținerea Andreea Bălan/ „🤗🤗🤗 E ok să nu fi ok”, i-a transmis Mira cântăreței, scrie Spynews.

Mama Lorei a murit anul trecut

Anul 2020 a fost unul marcant pentru Lora. Mama cântăreței a decedat, iar Lora își alină acum durerea în brațele partenerului ei, Ionuț Ghenu. Luna trecută, mama Lorei și-ar fi sărbătorit ziua de naștere, iar solista a scris un mesaje emoționant pe rețelele de socializare: ”Te-aș fi sunat să-ți spun „La mulți ani”…mi-e dor și doare”. 

Lora a transmis un mesaj emoționant de ziua mamei sale! Cea care i-a dat viață a murit anul trecut

Și, deși mama sa a plecat la Ceruri, Lora încă păstrează conexiunea cu ea. Îi este dor să discute cu cea care i-a dat naștere.

”Îmi lipsesc mesajele ei după fiecare apariție a mea, îmi lipsesc inimioarele pe care mi le trimitea mereu pe Instagram, îmi lipsesc discuțiile cu ea, râsul, sfaturile. Avea un al șaselea simț de speriat, citea omul dintr-o privire, nu s-a înșelat niciodată, dar nu a insistat când a văzut că-mi doresc un lucru, deși știa că nu e om potrivit. Cred că a fost momentul când ea a primit confirmarea că eu sunt o femeie puternică și că voi fi bine, indiferent ce se va întâmpla. M-a pregătit din timp pentru plecarea ei și mi-am dat seama târziu. Găsesc prin agende tot felul de mesaje de la ea, scrise de mână, cu sfaturi. Cumva, pentru mine nu a plecat, e tot acolo, încă mă sfătuiesc cu ea, vorbesc cu ea, o simt”, a declarat Lora, pentru Viva.

Etichete: