Redactia.ro
Home » Monden » Lora, însărcinată? Fanii au felicitat-o imediat pe artistă: „Sarcină uşoară!”

Lora, însărcinată? Fanii au felicitat-o imediat pe artistă: „Sarcină uşoară!”

GALERIE FOTO (3)

Lora este o artistă completă, care s-a bucurat de o carieră în TV, dar și de o revenire pe plan muzical, odată cu lansarea ultimei piese cu Marius Moga, imediat după pandemie. Artista trăiește și o frumoasă poveste de dragoste de ani buni, așa că fanii au așteptat cu sufletul la gură marele anunț legat de aducerea pe lume a unui copil.

Lora se iubește cu Ionuț Ghenu de mai bine de șase ani. Și chiar dacă au trecut prin clipe mai dificile, este clar că se iubesc, dat fiind faptul că sunt tot împreună.

Lora, însărcinată? Fanii au felicitat-o imediat

Imediat după ce a decis să renunțe la emisiunea Vorbește Lumea de la Pro TV, pe care o prezenta alături de Cove, fanii s-au tot întrebat dacă nu cumva aceasta este însărcinată, mai ales că abia revenise la TV. De asemenea, frumoasa blondină declarase, într-un interviu recent, că își dorește doi copii – o fetiță și un băiețel.

Și ultimele imagini postate de artistă pe rețelele de socializare au lăsat ceva semne de bănuit. Mai exact, Lora a postat un video de la filmările piesei sale cu Marius Moga.

Aici fanii artistei a observat ceva! Se pare că Lora are burtică! Mai mulți fani chiar i-au urat artistei naștere ușoară și să se bucure de perioada extrem de frumoasă pentru orice mămică!

„Sarcină uşoară să ai!❤️❤️/ Sarcină ușoară! Multă sănătate pentru viitoarea mămică! ❤️”, sunt câteva dintre comentariile primite de vedetă.

 

Cu toate acestea, până la acest moment, Lora încă nu a confirmat și nici nu a infirmat că ar fi însărcinată.

Lora, cerută în căsătorie de două ori

Lora și Ionuț Ghenu sunt de nedespărțit de când și-au asumat că sunt un cuplu. Mai mult, chiar a existat și cererea în căsătorie! Două, chiar!

„A existat o cerere în căsătorie, într-o bărcuță mai fancy, nu s-a pus în genunchi, că nu avea cum, dar m-a urcat pe mine în bărcuță, undeva la jumătate între Serbia și România, iar eu fiind gălățeancă, crescută pe malul Dunării, a fost locul perfect.

Mi-a arătat o peșteră frumoasă, iar când m-am întors, el era cu o cutie și inel. A fost un moment atât de frumos!

Apoi, m-a mai cerut o dată, într-o seară de 8 Martie.

M-a trezit din somn după vacanța din Maldive și mi-a oferit un al doilea inel, care are o piatră în culoarea apei din Maldive, ca să ne amintească de acea perioadă frumoasă”, a mai mărturisit Lora.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: