Redactia.ro
Home » Monden » Loredana Chivu a recurs la bisturiu! De ce s-a dus tocmai în Turcia: „Mi-a fost frică…”

Loredana Chivu a recurs la bisturiu! De ce s-a dus tocmai în Turcia: „Mi-a fost frică…”

Cu doar un an în urmă, Loredana Chivu spunea că nu nu mai ia în calcul operațiile estetice însă ceva a făcut-o să-și schimbe părerea . Fosta asistentă TV se află acum în Turcia pentru o intervenție estetică la cei mai buni specialiști. Iată toate detaliile!

Loredana Chivu, operată în Turcia: „Mi-a fost frică”

Internauții de pe rețelele sociale au observat că Loredana Chivu s-a cam îngrășat în ultima perioadă, iar ultima apariție publică a demonstrat că Loredana ducea o luptă cu kilogramele. Vedeta a recunoscut că se confruntă cu o afecțiune din cauza căreia înfățișarea i s-a schimbat radical.

Pentru a-și recăpăta încrederea, dar și trupul demn de invidiat, Loredana Chivu a apelat acum la ajutor specializat și a plecat tocmai în Turcia, pentru o operație de liposucție. Aceasta a plecat spre Turcia destul de reticentă și speriată, deoarece auzise păreri împărțite despre specialiștii turci. 

Cum se simte Loredana Chivu după operația de liposucție

Loredana Chiru a anunțat că starea sa de sănătate este una bună, în ciuda faptului că intervenția chirurgicală la care a fost supusă nu este deloc ușor de suportat. Blonda a fost externată, dar se recuperează tot în Turcia, unde va mai petrece câteva zile pentru a nu exista complicații în urma operației. 

„Am avut o problemă de sănătate și am făcut această operație pentru mine. Este una dintre cele mai grele și riscante operații. Mă simt cât se poate de bine după operație, care zic eu că este complexă, tocmai ce am ieșit din spital. Acum stau în recuperare, mai stau câteva zile, sunt plecată din țară, sunt în Turcia, aici a avut loc intervenția.

Toată lumea a fost foarte atentă cu mine. Am auzit diverse păreri, unele mai aiurea despre Turcia și cumva mi-a fost frică. Cum am trecut eu prin toate problemele pe care le-am avut, mi-a fost frică să plec de la noi din țară, dar acum mă bucur că am ales să vin aici, chiar a fost decizia corectă pentru mine.

Dumnezeu a făcut să fiu aici, pentru că eram programată la alți doctori, la noi în România, și cumva așa s-a întâmplat, și mă bucur din suflet, pentru că totul a ieșit foarte bine, operația a decurs foarte bine și recuperarea post operatorie, nu am avut dureri cum am auzit în alte cazuri, că sunt dureri destul de mari la această operație, este una dintre cele mai grele și riscane operații”, a declarat Loredana, la Antena Stars.

Cu ce afecțiune se confruntă fosta asistentă TV

Loredana Chivu a aflat că suferă de intoleranță la insulină, motiv pentru care urmează un regim alimentar strict. Aceasta este în permanență supravegheată de către medici. Din cauza schemei de tratament s-a îngrășat 5 kilograme pe care nu a reușit să le dea jos.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: