Redactia.ro
Home » Monden » Loredana Chivu, jefuită într-o parcare! Blondina este extrem de speriată

Loredana Chivu, jefuită într-o parcare! Blondina este extrem de speriată

Loredana Chivu, jefuită într-o parcare! Blondina trece prin clipe de spaimă după ce i s-au furat bunuri de valoare, dar și cheile de la casă.

Loredana Chivu, jefuită într-o parcare! Blondina este extrem de speriată

Loredana Chivu a fost jefuită într-o parcarea. Blondinei i s-au furat obiecte scumpe, dar 10.000 de RON și cheile de acasă. Loredana Chivu este disperată și a sesizat poliția, transmite Cancan.ro

Loredana Chivu se afla alături de prietena sa, Ana Mocanu, atunci când a avut loc furtul. Ele au intrat într-o farmacie și au lăsat parcat bolidul pentru scurt timp. Loredana Chivu și-a lăsat geanta la vedere, pe banchetă. Hoții au profitat de faptul că Loredana și prietena sa au coborât din mașina scumpă, și au trecut la fapte. Au spart geamurile bolidului de lux și au fugit, apoi, cu geanta în care se aflau 10.000 de RON, parfumuri, dar și cheile de la locuința blondinei. Totodată, geanta era una la fel de valoroasă, de mii de euro.

“Mi s-a furat geanta din mașină. În parcare, s-a întâmplat în cinci minte, când am intrat eu în farmacie. Bănuiesc și cine ar fi, pentru că era o mașină parcată lângă a mea. Sper să-i prindă pe făptași, pentru că aveam bunuri de valoare în geantă. Aveam 10.000 de ron, aveam parfumuri, bijuterii, cheile de la casă, acte medicale, două cutii mari de fiole pentru păr, iar geanta era una scumpă. Totul s-a întâmplat în zece minute”, a declarat blonda în cadrul unui interviu oferit pentru spynews.ro.

Ce a vrut să-și cumpere de la farmacie Loredana Chivu

Cel mai probabil, Loredana Chivu a vrut să-și cumpere pastile pentru rinichi. Medicii i-au descoperit această problemă după ce săptămâna trecută, familia blondinei a găsit-o leșinată în casă. Loredana Chivu a avut nevoie de perfuzie.

”Astăzi, când m-am trezit, am avut dureri foarte puternice, extrem de puternice. Am stat așa timp de patru ore, după care familia mea a hotărât să cheme salvarea pentru că nu eram prea conștientă. Până să vină salvarea, pentru că a durat ceva timp, undeva la 50 de minute, din ce știu de la apropiații mei, am fost cumva într-o stare de inconștiență. M-am trezit în momentul în care cei doi medici de la ambulanță au intrat la mine în casă și m-au întrebat ce am. Am descoperit că am probleme cu rinichiul, pe partea dreaptă. Mi-au pus perfuzii și m-au stabilizat pe moment”, a declarat fosta asistentă TV în cadrul emisiunii “Showbiz Report”.

Medicii i-au recomandat în urma celor întâmplaye să se hrănească mai bine  și să stea acasă.

“Acum, starea mea de sănătate este bună. Am avut dureri groaznice, de nesuportat. Credeam că nu-mi revin, nici măcar nu realizam de la ce provin acele dureri. Sunt și speriată, pentru că mă gândesc că organismul meu nu mai este într-o stare atât de bună precum știam eu că este. O să trebuiască să iau suplimente care să-mi crească imunitatea, să mă hrănesc mai bine. Medicii mi-au spus să stau acasă”, a mai mărturisit Loredana Chivu.

Loredana Chivu, la un pas de moarte

În timpul unei operații, Loredana Chivu a fost la un pas de a muri. A făcut septicemie.

”Am făcut septicemie, era să mor pe masa de operație, acum nu am nicio soluție, e ceva general, s-a extins. Sunt foarte speriată, nici nu pot să vorbesc despre asta. O să vă spun totul, dar acum avocații mei se ocupă de lucrul acesta, plus că trebuie să fiu și eu bine psihic. Urmează o altă intervenție chirurgicală, cu anestezie generală, pentru care nu sunt deloc pregătită”, a spus Loredana Chivu, cu lacrimi în ochi, în cadrul emisiunii ”Showbiz Report”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: