Redactia.ro
Home » Monden » Loredana Chivu, la un pas de moarte: ”Era sa mor pe masa de operație”

Loredana Chivu, la un pas de moarte: ”Era sa mor pe masa de operație”

Loredana Chivu, la un pas de moarte. Dansatoarea a dezvăluit că în timpul unei operații a fost la un pas de a se stinge din viață. Drept urmare, blondina a luat legătura cu avocații ei.

Loredana Chivu, la un pas de moarte

Loredana Chivu, la un pas de moarte. Una dintre dansatoarele preferate ale maneliștilor a trecut prin momente cumplite. Loredana Chivu a fost la un pas de a-și pierde viața, chiar pe masa de operație, din cauză că a făcut septicemie. Astfel, ea a luat legătura cu avocații săi și spune, cu ochii în lacrimi, că îi este teamă de următoarea intervenție chirurgicală prin care urmează să mai treacă.

”Am făcut septicemie, era să mor pe masa de operație, acum nu am nicio soluție, e ceva general, s-a extins. Sunt foarte speriată, nici nu pot să vorbesc despre asta. O să vă spun totul, dar acum avocații mei se ocupă de lucrul acesta, plus că trebuie să fiu și eu bine psihic. Urmează o altă intervenție chirurgicală, cu anestezie generală, pentru care nu sunt deloc pregătită”, a spus Loredana Chivu, cu lacrimi în ochi, în cadrul emisiunii ”Showbiz Report”.

Loredana Chivu: ”Credința în Dumnezeu m-a ținut pe picioare”

Loredana Chivu nu a precizat boala de care suferă, dar episodul prin care a trecut a fost din cauza unei alegeri de-ale sale, neinspirată. Medicii din străinătate o vor examina mai bine

„Am fost și bine, am fost și rău până la un anumit punct. Acum sunt în situația în care nu știu încotro să o iau. O să fie bine, așa cred, în fiecare zi merg la medic. Am vorbit cu niște medici mari din țară, nu găsesc o cale de scăpare, nu am o promisiune, nu am nimic, pentru că unii deja mi-au refuzat cazul. Urmează să trimit rezultatele și în străinătate, asta ar fi ultima șansă. Credința în Dumnezeu m-a ținut pe picioare. Tot ce mi se întâmplă acum a fost declanșat de un anumit moment, o alegere greșită”, a mai adăugat focoasa blondă la Antena Stars.

Loredana Chivu, iubit

Întrebată de urmăritorii de pe Instagram dacă există un bărbat în viața sa, având în vedere că se fotografiază adesea cu buchete mari de flori, Loredana Chivu a negat că are un iubit, în momentul de față.

”Sunt singură pentru că Dumnezeu este ocupat să scrie cea mai frumoasă poveste de dragoste pentru mine”, este mesajul postat de Loredana Chivu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: