Redactia.ro
Home » Monden » Loredana Chivu și Simona Trașcă, la cuțite! De ce s-au certat cele două dive

Loredana Chivu și Simona Trașcă, la cuțite! De ce s-au certat cele două dive

Loredana Chivu și Simona Trașcă au ajuns din cele mai bune prietene, cele mai mari dușmance. Cele două vedete s-au certat grav. Însă, chiar și după ceartă cele două blondine și-au transmis gânduri bune, dar și mici înțepături. 

De ce s-au certat cele două dive, care înainte erau de nedezlipit

Loredana Chivu și Simona Trașcă sunt la cuțite. Cele două dive s-au certat foarte grav, dar motivele sunt necunoscute până în acest moment. Loredana Chivu și Simona Trașcă erau de nedespărțit, cele două fiind văzute contsant împreună la evenimente mondene sau în vacanțe.

Cele două dive din showbiz-ul românesc s-au certat, iar relația lor strânsă de prietenie a devenit istorie. Nu se știe dacă motivul ar fi un bărbat sau momentele de superioritate gratuită. Însă, cele două nu și-au mai vorbit imediat după întoarcerea din escapada din Dubai, semn că acolo s-a produs întreaga ruptură.

După cum putem observa de pe conturile de socializare, Loredana Chivu a înlocuit-o pe Simona Trașcă cu niemni alta decât Ana-Maria Mocanu, alături de care a plecat în altă vacanță, dar pe plaiuri românești. Excursia nua  început, însă, înainte ca cele două foste asistente tv să își spună punctele de vedere în ceea ce privește separarea lor.

Deși Simona Trașcă a vorbit cu puțin regret în glas despre fosta sa prietenă, Loreana nu a părut să aibă prea multe regrete.

Niciodată nu o să vorbesc de Loredana pentru că a fost ca sora mea. În momentul de față, fiecare este pe drumul ei și atât. Nu pot să zic că totul e bine, da nici nu este rău. Eu îi doresc să fie sănătoasă, să fie fericită, îi doresc tot binele din lume. Aș ruga-o să nu vorbească despre mine că nici eu nu vorbesc despre ea. Așa mi se pare corect pentru că am fost ca surorile. Adică, pentru mine este subiect închis, nu vreau să mă mai întrebe nimeni de Loredana pentru că nu mai am ce să discut. Pentru mine a fost ca sora mea, a fost un om foarte important în viața mea și acum nu mai există deloc. Este mai bine așa. Am iubit-o enorm de mult”, a spus Simona Trașcă, la Antena Stars.

Pe de altă parte, Loredana Chivu a fost mult mai tăioasă, spunând clar și răspicat că Simona nu își va avea loc niciodată în viața ei, oricât de apropiate ar fi fosta cestea mai demult.

„Cu această fată, fostă prietenă a mea, nu m-am certat, pur și simplu am hotărât eu că este mai bine pentru amândouă să ne îndepărtăm și să ne vedem de viața noastră, fiecare pe drumul ei. Nu am nimic cu ea, nu mă interesează ce vrea ea să pară sau ce se întâmplă mai departe, mă interesează doar să să-mi văd de viața mea, de sănătatea mea, de familia mea, de oamenii care mă iubesc și pe care îi iubesc sincer și curat și atât. Eu nu am nimic de declarat despre ea. Am fost prietene, dar nu o să mai fim niciodată”, a afirmat Loredana.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: