Redactia.ro
Home » Monden » Loredana Groza a dat shot-uri peste cap alături de căpitanii lui Dinamo. Artista a făcut furori cu decolteul ei

Loredana Groza a dat shot-uri peste cap alături de căpitanii lui Dinamo. Artista a făcut furori cu decolteul ei

GALERIE FOTO (2) Cum s-a îmbrăcat Loredana Groza la Înviere! Ținuta artistei a ieșit în evidență: ”Ești super pentru vârsta ta”

Loredana Groza (51 de ani) a avut parte de o noapte plină de distracție. După ce a avut un concert într-un restaurant din Herăstrău, artista s-a distrat alături de două nume importante din fotbalul românesc, de la Dinamo.

Loredana Groza a dat shot-uri peste cap alături de căpitanii lui Dinamo. Artista a făcut furori cu decolteul ei

Loredana Groza s-a distrat, joi seară, într-un restaurant din Capitală, alături de Steliano Filip și Paul Anton, doi dintre cei mai importanți jucători ai lui Dinamo. Artista a dat shot-uri peste cap cu aceștia și a atras toate privirile cu un nou decolteu amețitor.

Steliano Filip și Paul Anton au făcut și poze cu cei s-au apropiat de ei. Totodată, distracției li s-au alăturat și Ema Uta și Tania Budi.  Se zvonește că cei doi jucători ai lui Dinamo ar vrea să plece din club, din cauza problemelor financiare. Spaniolul care deține clubul de pe Ștefan cel Mare nu ar asigura toate cele necesare echipei. Potrivit Cancan, Filip și Anton posibil să-și fi plătit aseară consumația nu din salarii, ci din banii strânși în contractele anterioare de jucătorii profesioniști.

Loredana Groza, despre noua ei piesă ”Suflet și Trup”

Loredana Groza a lansat o nouă melodie alături de maneliști, ”Suflet și Trup”. Criticile nu au întârziat să apară și de această dată, la fel ca la piesa ”Fericire/ Bună dimineața”. Artista a venit cu o explicație pentru hateri.

”Oamenii încearcă să te atragă în turmă şi dacă cumva vrei să scoţi capul sau vrei să fii altfel, eşti întotdeauna criticat, pus la zid. Nu am de ce să răspund, nici la critici şi nici la laude, pentru că trebuie să fii întotdeauna zen. Munca înnobilează omul, deci nu am avut timp să am nicio apăsare. Resurse găsesc în dragoste, în muzică, în orice lucru care îmi place, care mă inspiră şi care îmi aduce lumină. Întotdeauna mă reinventez şi e o continuă căutare, o continuă transformare. Fiecare proiect, fiecare cântec pe care îl fac e un nou început. Întotdeauna încerc să găsesc sunete noi, idei noi, poveşti, imagini, look-uri. Este cred un mesaj foarte pozitiv, despre puterea de a iubi, de a te dărui, de a te dedica în general pentru orice îţi place în viaţă. Şi cu trupul şi cu sufletul.”, a spus celebra cântăreață într-un interviu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: