Redactia.ro
Home » Monden » Loredana Groza șochează din nou. Artista a lansat o nouă manea

Loredana Groza șochează din nou. Artista a lansat o nouă manea

Loredana Groza șochează din nou.

Loredana Groza șochează din nou. Celebra artistă a surprins pe toată lumea când a lansat o manea împreună cu mai mulți maneliști. Ei bine, se pare că Loredanei Groza i-a făcut plăcere să colaboreze cu aceștia, iar acum a lansat o altă manea, alături de alți interpreți de muzică de petrecere. Cum au reacționat fanii?

Loredana Groza șochează din nou. Artista a lansat o nouă manea

Loredana Groza șochează din nou. Artista continuă să-și surprindă fanii. Loredana Groza a lansat o nouă manea, la câteva luni după ce a colaborat cu mai mulți maneliști pentru piesa fenomen „Fericire”, care a strans 21 milioane de vizualizari pe Youtube. Ieri, Loredana a lansat o nouă piesă alături de mai mulți artiști de muzică de petrecere. Melodia intitulată „Suflet și trup”,  cântată alături de Jador, Costi Ioniță, Ștefan de la Bărbulești, Nicu Paleru, Adi de la Vâlcea, Vali Vijelie și Jean de la Craiova și a strâns de ieri până azi 300.000 de vizualizări, dar și numeroase comentarii pozitive, semn că aceștia au fost extrem de încântați de această piesă.

De mai multe luni, numeroși artiști din România au decis să îmbine mai multe genuri muzivale, având mare succes. Theo Rose a surprins și ea după ce a avut mai multe colaborări cu diferiți maneliști, printre ei numărându-se si Florin Salam.

Chiar dacă unora le-a plăcut melodia Loredanei Groza în colaborare cu maneliștii, pentru alții a fost o oportunitate să o critice pe artistă. Cu toate astea, Loredana le-a închis gura tuturor celor care au judecat-o dur și a avut o reacție în acest sens. ”Când e ceva care iese din tipare, care poate şoca anumite spirite puritane, sau care cred că muzică pe care o ascultă ei e superioară, nu am cum să mă supăr. Oamenii se obişnuiesc până la urmă. Aici e o problemă şi de rasism. Sunt convinsă. E o mare parte a problemei. Unii nu pot să înghită lucrul asta.”, a spus Loredana Groza.

Loredana Groza, mândră de colaborările sale muzicale

Vedeta a declarat că se simte mândră de colaborările sale muzicale, mai ales când multă lume o încurajează să facă acest lucru. Jurata de la X Factor a fost întotdeauna adepta a ceva nou, și continuă să-și surprindă fanii. ”Dar foate mulţi nu au de unde să ştie că eu de foarte mult timp fac asta. E un nou gen de fapt. Nu este manea. Şi dacă ascultaţi ritmul, nu este nici raggaeton, nici manea. Este happy-tone. Noul gen, noul trend. Noi l-am inventat. Noi vrem să facem ceva nou întotdeauna, nu o manea. Tot timpul trebuie să faci ceva nou, să mergi pe anumite şabloane din muzică, dar să vii cu o schimbare”, a mai spus Loredana Groza.

Blondina a fost criticată și pentru felul în care se afișează, la vârsta de 51 de ani. Artista a primit multe critici din partea internauților, dar acest lucru nu o descurajează pe Loredana să se simtă bine în pielea ei. Mulți consideră că diva se îmbracă prea vulgar pentru vârsta ei, în timp ce alții consideră că artista a exagerat operațiile estetice sau cu editarea pozelor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: