Redactia.ro
Home » Monden » Loredana Groza, aproape dezbrăcată pe rețelele de socializare. Cum s-a afișat acum jurata de la X Factor

Loredana Groza, aproape dezbrăcată pe rețelele de socializare. Cum s-a afișat acum jurata de la X Factor

GALERIE FOTO (6) Loredana Groza, aproape dezbrăcată pe rețelele de socializare.

Loredana Groza, aproape dezbrăcată pe rețelele de socializare. Deși are 50 de ani, Loredana Groza arată incredibil de bine. Blondina face ce face și tot ajunge în centrul atenției. Recent, jurata de la X Factor a postat o imagine aproape dezbrăcată, iar acest lucru i-a surprins pe reprezentanții sexului masculin.

Loredana Groza, aproape dezbrăcată pe rețelele de socializare. Cum s-a afișat acum jurata de la X Factor

Loredana Groza, aproape dezbrăcată pe rețelele de socializare. Celebra artistă arată senzațional la 50 de ani și nu se sfiește să-și evidențieze formele sexy. Loredana Groza vrea să demonstreze că vârsta nu este un impediment pentru femeile care vor să își arate frumusețea. Suntem obișnuiți cu aparițiile ei senzaționale și extrem de sexy, iar de această dată, blondina a reușit să îi lase mască pe internauți.

Cântăreața continuă să se afișeze din ce în ce mai extravagant. Jurata de la X Factor a postat o fotografie cu ea din dormitor, în așternuturi, într-o lenjerie neagră, dantelată și transparentă. Internauții au fost impresionați de formele divei, iar părerile au fost împărțite. În timp ce unii o laudă pentru felul cum arată, alții au criticat-o. „Încă puțin și te vedem goală. Cât de mult te apreciez pentru ceea ce ești și ce faci… tot pe atât nu înțeleg de ce pozezi în starleta porno în ultimul timp, chiar nu ai nevoie! Te faci de râs, îți faci de râs toată cariera din spate. Doar pentru că te vezi sexy și ești mândră de cum arăți nu trebuie să te postezi pe rețelele de socializare atât de dezbrăcată”, sunt doar câteva dintre comentarii pe care Loredana Groza le-a primit la imaginea cu pricina, postată pe Instagram.

Loredana Groza in pat

Show-ul Next Star a fost reluat, după ce a fost oprit din cauza pandemiei de coronavirus. Lordana Groza face parte din juriul emisiunii, alături de Ștefan Bănică Jr. și Dorian Popa. Blondina i-a lăsat pe toți mască atunci când a apărut în cea mai recentă ediție a show-ului. Loredana a optat pentru un decolteu generos, care i-a pus în valoare formele sexy și trupul tonifiat.

Loredana Groza a descoperit tinerețea la 50 de ani

Loredana Groza este foarte activă pe rețelele de socializare, diva primind multe cuvinte de laudă de la fani, dar există și internați care o acuză că a stat prea mult prin cabinetele medicilor esteticieni. Cu un look diferit față de ceea ce știam de exemplu acum câțiva ani, artista este acuzată de urmăritorii săi din mediul online că a apelat la operațiile estetice.

Artista nu doar că neagă existența operațiilor estetice, dar le-a spus fanilor săi ce face pentru a se menține tânără. „Nu am timp să pierd în saloane sau în cabinetele esteticienilor, cum foarte mulți mă acuză. Nu am nimic împotriva intervențiilor estetice, dar eu nu am apelat la nicio operație de înfrumusețare de niciun fel, cine mă cunoaște știe că așa e.E ușor să dai vina pe faptul că nu ai bani sau să spui că cineva s-a operat și de asta arată bine, dar nu, nicio operație și niciun estetician nu te pot ajuta, cu toți banii din lume, să arăți bine dacă nu ai grijă zilnic de tine. Sport, mâncare simplă, meditație…”, a precizat Loredana Groza într-un interviu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: