Redactia.ro
Home » Monden » Loredana Groza a divorțat de Andrei Boncea? Cum s-a dat de gol artista

Loredana Groza a divorțat de Andrei Boncea? Cum s-a dat de gol artista

GALERIE FOTO (4) Loredana Groza a divorțat la Andrei Boncea

Loredana Groza a divorțat de Andrei Boncea? Loredana Groza s-a căsătorit cu tatăl fiicei sale în urmă cu mai bine de 20 de ani. În ultima perioadă s-a zvonit că artista ar fi divorțat de Andrei Boncea. Cum s-a dat de gol jurata de la X Factor?

Loredana Groza a divorțat de Andrei Boncea? Cum s-a dat de gol artista

Loredana Groza este una dintre cele mai apreciate artiste din România, iar în ultimii ani a avut parte de numeroase transformări. Deși este cunoscută de milioane de români, Loredana a fost mereu discretă cu viața sa personală. Artista s-a căsătorit cu Andrei Boncea, iar împreună au o fiică de 23 de ani, Elena. Vedeta este o fire extravagantă, căruia îi place să surprindă, iar imaginile pe care le postează în mediul online sunt extrem de sexy. Deși s-a zvonit de multe ori că divorțează de Andrei Boncea, artista a negat întotdeauna aceste informații.

Cu toate acestea, un detaliu a dat-o de gol pe blondină. Loredana nu mai are verigheta pe deget, cel puțin în fotografiile postate în mediul online. Mai mult, există o apropiere suspectă între ea și câștigătorul X Factor 2021, Nick Casciaro. Cei doi au mers de sărbători la munte, unde au cântat împreună.

Joi seara, Loredana și Nick au avut un spectacol la un local din Capitală, făcând senzație. pe tot parcursul concertului, Nick și Lori s-au ținut în brațe și au dansat provocator împreună. Potrivit Click.ro, Andrei Boncea ar avea o iubită. Momentan, Loredana și Andrei Boncea nu au făcut nicio declarație pe acest subiect.

Loredana si Nickk

Cine este soțul Loredanei Groza

Andrei Boncea și Loredana Groza s-au căsătorit în urmă cu 23 de ani și au împreună o fiică, Elena. Andrei Boncea este producător de film și are la activ multe producții cinematografice de succes precum: „Supravieţuitorul’, „Fire and Ice: Cronica Dragonilor’ şi „Garcea şi oltenii’. Mai mult, soțul Loredanei Groza a participat, în calitate de producător, la numeroase producții internaționale realizate în România, printre care: „Amen”, în regia lui Costa Gavras, „Callas Forever”, al lui Franco Zeffirelli, „Modigliani” în regia lui Mick Davis, sau „Joyeux Noël”, în regia lui Christian Carion, nominalizat la Oscar pentru film străin în 2006.

Artista a mărturisit într-un interviu că ea și soțul ei se susțin reciproc și că nu există gelozii între ei. ”Secretul e să nu fii gelos, să ai încredere, să îi lași spațiu mereu celui de lângă tine, să nu îl sufoci, să nu îl controlezi, și atunci când există acea încredere și acea relaxare, degajare, cred că relația nu e atât de solicitantă.Suntem în showbiz amândoi, și atunci înțelegem problemele și putem să ne susținem reciproc”, a povestit Loredana Groza.

Florin Călinescu i-a fost naș la cununie Loredanei Groza la nunta cu Andrei. De asemenea, celebrul prezentator le-a botezat și copilul. „Dintre toate amintirile, pe locul întâi rămâne în sufletul meu faptul că ne-am legat spiritual. Loredana s-a măritat cu Andrei Boncea, i-am dus la biserică, le-am botezat copilul… Este o relaţie specială. De la frânturi de conversaţii până la mâncat, de la armonie şi veselie pînă la momentele de cumpănă, prin care poate trece oricine.Toate se adună precum o poveste fără sfârşit. Ca naş, întotdeauna vrei să îi ajuţi cu un sfat bun. Suntem într-o relaţie de prietenie şi ne bucurăm de momentele frumoase ale vieţii, şi în cele mai încordate ne sfătuim”, a spus Florin Călinescu despre Loredana Groza.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: