Redactia.ro
Home » Monden » Loredana Groza, apariție incendiară în Poiana Brașov. Ce au zis internauții când au văzut-o

Loredana Groza, apariție incendiară în Poiana Brașov. Ce au zis internauții când au văzut-o

GALERIE FOTO (2)

La 51 de ani, Loredana Groza reușește mereu să șocheze cu aparițiile ei. Pentru artistă, vârsta chiar este doar un număr, deoarece arată pur și simplu incredibil. A ales să-și petreacă vacanța de iarnă în Poiana Brașov, de unde a postat în mediul online și câteva fotografii. Urmăritorii săi au avut doar cuvinte de laudă.

Loredana Groza, apariție incendiară în Poiana Brașov. Ce au zis internauții când au văzut-o

Loredana Groza este artistă, mamă, soție, dar reușește simultan să aibă o siluetă de invidiat. De-a lungul timpului a fost acuzată că are prea multe operații estetice și că-și editează mult prea mult pozele din mediul online, însă toate acestea sunt doar răutăți. Cântăreața are o siluetă incredibilă și are multă grijă de ea, iar ultima sa apariție ar trebui să închidă gurile celor care o critică.

Vedeta a ales să plece pentru câteva zile din București și să-și ia o vacanță. Nu a plecat peste hotare, ci a ales stațiunea Poiana Brașov, unde s-a bucurat de o vreme de iarnă perfectă. Fericită, a postat o fotografie în mediul online în care și-a arătat ținuta și corpul de invidiat. Îmbrăcată în culori închise, cu ochelari de soare la ochi și cu un zâmbet superb, a arătat ca o adevărată divă.

De aceeași părere au fost și urmăritorii săi de pe Instagram, care au fost foarte impresionați de apariția Loredanei. Au apreciat-o pentru felul în care arată la vârsta de 51 de ani și i-au transmis complimente, semn că artista a obținut efectul dorit.

”Lory esti mortală 👏❤️”, ”Cea mai frumoasă femeie loredanagroza 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️”, ”Lory esti cea mai tare!❤️👏”, ”👏👏👏👏 Foarte frumoasă!!!”, ”Ești atât de frumoasa 🥰🥰 Te iubesc 💞💞”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de urmăritorii artistei.

Adevărul despre operațiile estetice ale Loredanei Groza

Chiar dacă multe vedete apelează cu încredere la ajutorul medicului estetician, Loredana Groza nu se numără printre acestea. Au existat multe zvonuri despre intervențiile sale, dar adevărul este cu totul altul. Spre uimirea tuturor, artista a dezvăluit că nu are nicio operație estetică și că este 100%. Felul în care arată se datorează stilului său sănătos de viață, din care alimentația corectă și sportul nu lipsesc niciodată.

„Nu am nicio operație estetică. Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aș avea timp să fac asta, chiar dacă poate, cine știe, nu sunt împotriva lor și admir femeile care încearcă să arate bine indiferent de vârstă și au curajul să se transforme, dar cred că sunt în ziua de astăzi atâtea posibilități să arăți bine fără să faci lucruri radicale, cu dietă, sport, având grijă de corpul tău, de fața ta, sunt tratamente și proceduri noninvazive care te ajută să fii wow. Și am avut noroc de la natură că m-am născut cu dotările de rigoare. E o muncă grea să arăți bine, nu e chiar ușor”, a povestit Loredana la un post tv.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: