Redactia.ro
Home » Știri » Loredana Groza a fost dusă la spital cu ambulanța. Cum se simte artista

Loredana Groza a fost dusă la spital cu ambulanța. Cum se simte artista

Loredana Groza a fost dusă la spital cu ambulanța. Cum se simte artista

Loredana Groza a fost dusă la spital cu ambulanța. Artista a anunțat pe contul de Facebook că se simte bine acum, însă nu se știe cauza pentru care aceasta a chemat medicii. 

Loredana Groza a fost dusă la spital cu ambulanța. Cum se simte artista

Loredana Groza și-a speriat fanii după ce a postat o fotografie pe contul personal de Facebook. Artista se afla într-o ambulanță și primea îngrijiri de la medici. Deși nu știe încă motivul pentru care aceasta a chemat medicii la ea, din fericire este bine.

Cântăreața i-a anunțat pe următorii ei că totul este înregulă și le mulțumește tuturor pentru grijă și suport.

Elena Merișoreanu și Viorica de la Clejani au fost infectate cu Covid-19

Postarea Loredanei Groza vine la scurt timp după ce Elena Merișoreanu și Viorica de la Clejani au fost confirmate cu noul coronavirus. Cele două artiste sunt acum internate la spitalul Matei Balș din Capitală și din fericire starea lor de sănătate este stabilă.

Viorica de la Clejani, în vârstă de 48 de ani, a fost infectată cu coronavirus și se află internată la Institutul Matei Balş din Capitală. Starea ei de sănătate este stabilă, dar gravă, potrivit unor surse citate de Antena 3. Tot la Institutul Matei Balş mai este internată şi artista Elena Merişoreanu, aceasta fiind depistată tot cu virusul SARS-CoV-2. Artista Elena Merişoreanu s-a infectat cu coronavirus şi a fost internată de urgenţă la Institutul Matei Balş din Capitală. În urmă cu o lună, ea a fost internată la spital, unde a suferit o intervenţie chirurgicală.

Elena Merișoreanu a explicat care este starea ei de sănătate, după ce s-a internat la Institutul Matei Balș din Capitală. Îndrăgita interpretă de muzică populară a explicat că a crezut că este răcită, dar în momentul în care a rămas fără gust și miros a știut cu ce se confruntă, de fapt. Momentan, Elena Merișoreanu se află pe perfuzii și tratament, fiind sub observația atentă a medicilor.

”M-am internat de aseară. Nu sunt în stare gravă, sunt la salon, nu la terapie intensivă. Am crezut că sunt răcită, dar după ce am rămas fără gust și miros mi-am dat seama că e posibil să am Covid. Sunt pe tratament și perfuzii. Nu știu cât voi mai rămâne în spital, aveam concerte dar sănătatea e mai importantă. Înainte de vaccin nu am mai avut Covid. Am umblat pe la evenimente, cântări, concerte, nu știu de unde l-am luat. Din ce am înțeles, și Vorica de la Clejani e internată tot aici, dar la alt etaj, mi-au spus fetele. Ea e mai demult.”, a declarat Elena Merișoreanu, în exclusivitate pentru playtech.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: