Redactia.ro
Home » Știri » Elena Merișoreanu este în stare gravă la spital. Artista a fost depistată cu COVID-19!

Elena Merișoreanu este în stare gravă la spital. Artista a fost depistată cu COVID-19!

Elena Merișoreanu nu duce grija zilei de mâine! Interpreta de muzică populară are pensie de mii de lei

Elena Merișoreanu este în stare gravă la spital. Artista a fost diagnosticată cu COVID-19 și este internată la Institutul Matei Balș din București.

Elena Merișoreanu este în stare gravă la spital. Artista a fost depistată cu COVID-19!

Elena Merișoreanu a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost diagnosticată cu COVID-19. Artista a fost internată de urgență la Institutul Matei Balș din București. Îndrăgita artistă s-a infectat cu noul coronavirus, deși a fost vaccinată cu schema completă anti-COVID. În luna mai a acestui an, interpreta a fost operată de urgență din cauza problemelor grave pe care le avea cu fierea.

Cântăreața de muzică populară, în vârstă de 74 de ani, a fost imunizată cu schema completă anti-COVID-19, dar boala tot și-a făcut loc în organismul ei. Potrivit Antena 3, cântăreața se simţea rău de aproximativ o săptămână. Aceasta credea că este vorba despre o răceală puternică și nu a luat în calcul o infectarea cu Sars-CoV-2.

Elena Merișoreanu a explicat care este starea ei de sănătate, după ce s-a internat la Institutul Matei Balș din Capitală. Îndrăgita interpretă de muzică populară a explicat că a crezut că este răcită, dar în momentul în care a rămas fără gust și miros a știut cu ce se confruntă, de fapt. Momentan, Elena Merișoreanu se află pe perfuzii și tratament, fiind sub observația atentă a medicilor.

”M-am internat de aseară. Nu sunt în stare gravă, sunt la salon, nu la terapie intensivă. Am crezut că sunt răcită, dar după ce am rămas fără gust și miros mi-am dat seama că e posibil să am Covid. Sunt pe tratament și perfuzii. Nu știu cât voi mai rămâne în spital, aveam concerte dar sănătatea e mai importantă. Înainte de vaccin nu am mai avut Covid. Am umblat pe la evenimente, cântări, concerte, nu știu de unde l-am luat. Din ce am înțeles, și Vorica de la Clejani e internată tot aici, dar la alt etaj, mi-au spus fetele. Ea e mai demult.”, a declarat Elena Merișoreanu, în exclusivitate pentru playtech.ro.

Starea artistei s-a degradat rapit, iar astăzi a chemat salvarea. Acum, celebra interpretă este inernată la Institutul Matei Balş din Capitală. Operația la care a fost supusă la începutul verii nu a fost singura experiență de acest fel a artistei. În anul 2018, Elena Merișoreanu a suferit o operație de urgență la corzile vocale. La acea vreme, artista și-a anulat toate concertele și evenimentele programate, pentru că avea nevoie de o perioadă prelungită de recuperare.

Elena Merișoreanu s-a operat la picior în primăvară

Elena Merișoreanu s-a operat la picior în plină pandemie de coronavirus. Artista de muzică populară s-a operat și anul trecut la picior din cauza artrozei, iar la începutul acestui an a trebuit să se opereze la celălalt picior.

Deși trebuia ca operația să fie făcut mai devreme, artista a trebuit să o amâne din cauza faptului că s-a vaccinat. ”Doctorii tot îmi spun să mă operez pentru că s-a cam degradat piciorul meu și mă cam deranjează. Cred că luna viitoare în mod sigur mă voi opera. Ieri mi-am făcut și eu vaccinul ăla că trebuie să mă feresc. Făcându-mi vaccinul mă simt bine și aștept să-l fac și pe al doilea. Mă simt în siguranță”, a spus Elena Merișoreanu într-o emisiune tv.

Referitor la operația pe care o va suferi în curând, vedeta a spus că nu este delicată, dar recuperarea va dura foarte mult. Potrivit acesteia, după operație, va putea să meargă doar cu ajutorul unui cadru. „Pe noi publicul ne-a creat și trebuie să vă fim recunoscutori. Ducem lipsa publicului, dar ne conformăm condițiilor de acum. Nu avem ce face, sperăm că după Paște va da drumul la cântări. Asta nu depinde de noi. Dacă mă operez, 3 luni de zile sunt în recuperare. Nu îmi e frică, deoarece am fost operată și la stângul. Operația nu e grea, dar e mai grea recuperea. Nu poți să pui piciorul jos decât cu cadrul, cu cârje, dar trece timpul foarte repede”, a mai spus artista.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: