Redactia.ro
Home » Monden » Ce a spus Elena Merișoreanu despre Cătălin Măruță! ”Am întrebat-o pe Andra”

Ce a spus Elena Merișoreanu despre Cătălin Măruță! ”Am întrebat-o pe Andra”

Ce a spus Elena Merișoreanu despre Cătălin Măruță! ”Am întrebat-o pe Andra”

Elena Merișoreanu l-a dat de gol pe Cătălin Măruță! Interpreta de muzică populară a făcut dezvăluiri uluitoare despre prezentatorul de la Pro TV. 

Ce a spus Elena Merișoreanu despre Cătălin Măruță! ”Am întrebat-o pe Andra”

Elena Merișoreanu este una dintre cele mai directe interprete de muzică populară din showbiz, fiind mereu sinceră la interviurile acordate. De multe ori, artista spune și lucruri care nu ar trebui să fie spuse, însă este atât de carismatică încât nici nu mai contează.

Invitată în cadrul emisiunii ”La Măruță”de la Pro TV, artista a preluat frâiele și a vorbit despre perioada dificilă pe care a traversat-o în ultimul timp, despre începuturile carierei, dar a făcut și câteva dezvăluiri despre prezentatorul emisiunii.

Elena Merișorenu l-a luat la roast pe Cătălin Măruță și a făcut câteva glume pe seama lui. Aceasta le-a spus telespectatorilor că prezentatorul emisiunii deși are parte de numeroase cadouri de la invitați, acestea nu ajung niciodată acasă cu el. Artista și-a susținut afirmația cu o mărturisire pe care chiar Andra i-a făcut-o.

”Măruță nu duce niciodată nimic acasă. M-am întâlnit cu Andra și am întrebat-o dacă i-a dat ceva din emisiune. Mi-a zis: Ce? Păi el nu aduce nimic, niciodată”, a spus Elena Merișoreanu.

Mai mult, interpreta de muzică populară a mai povestit un episod din cadrul unui eveniment privat la care ambii au participat. Potrivit spuselor acesteia, Cătălin Măruță este un bun coleg și nu uită niciodată de echipa sa. Artista a spus că prezentatorul a refuzat să se așeze la masă până nu s-a asigurat că întreaga echipă primise cele necesare.

”Eram la bulibașa în Sibiu, Dumnezeu să îl ierte. L-am chemat pe Măruță la masă și mi-a zis: ‘Nu, mai întâi fac de mâncare pentru echipă’. Deci, Măruță niciodată nu duce nimic acasă”, a mai povestit Elena Merișoreanu.

Elena Merișoreanu a fost nevoită să se opereze de urgență

Elena Merișoreanu, nevoită să se opereze de urgență. Veste rea pentru fanii interpretei de muzică populară. Elena Merișoreanu are, din nou, probleme de sănătate și va ajunge pe mâna medicilor. De această dată problema a luat-o prin surprindere.

Vedeta are probleme cu fierea, având o balonare ocazională. Imediat, artista a mers la medic, iar la scurt timp, ecografia i-a arătat cauza. Cântăreața de muzică populară a aflat că are pietre la fiere, iar săptămâna viitoare se va opera. „Lună după lună nu te duci să-ți faci toate analizele și m-am dus ieri și le-am făcut cam pe toate. Îi povesteam domnului profesor că la anumite mâncăruri mă balonez și nu știu ce am. Am făcut ecograful și am aflat că am pietre la fiere. Am fost azi dimineață la chirurg, am vorbit cu dânsul și mă operează săptămâna viitoare”, a declarat Elena Merișoreanu.

Elena Merișoreanu a recunoscut că este o operație urgentă, dar nu este dificilă și nu se teme pentru ce urmează să se întâmple. „Dacă a zis că e cam urgent, înseamnă că sunt multe pietre. (…) Operația nu e grea, e foarte ușoară. Eu sunt o persoană puternică. Nu mi-e frică de seringi, de operație. (…)Mă balonam, mai ales de la fructe. Dar nu am avut probleme să-mi fie rău, să stau în casă (…) Astea sunt lucruri care la vârsta mea, după atâția ani de muncă, probabil că așa ar trebui să fie”, a mai spus interpreta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: